Georgiana Ilie: Dacă alegi să trăiești jurnalismul, asta îți afectează viața privată

Georgiana Ilie: Dacă alegi să trăiești jurnalismul, asta îți afectează viața privată

Georgiana Ilie nu și-a dorit să facă niciodată altceva în afară de jurnalism. Nici măcar când era mică. De când a văzut-o pe Sandy Bell călătorind în jurul lumii și scriind reportaje, a știu că asta va face și ea. A început la revista liceului, a continuat într-un program internațional Reuters pentru adolescenți și tot așa, de la Radio Sky Constanța la Decât o Revistă, unde e, în prezent, Chief Operating Officer Media DoR, sau Școala9, a adunat 20 de ani de presă.

Georgiana Ilie este și membru al juriului Superscrieri, ediția #9. În 2017, materialul ei, Orașul vulnerabil, a primit premiul juriului. Acum le citește și le evaluează pe cele ale colegilor de breaslă. Anul acesta, Festivalul Superscrieri, organizat de Fundației Friends for Friends, se va desfășura pe 22 și 23 martie. Pe lângă Gala de Premiere a Superscrierilor, de la Teatrul Național București, unde se vor premia cele mai bune materiale ale lui 2019, festivalul va cuprinde ateliere, masterclass-uri, expoziții, proiecții de film, un Cerc al Donatorilor și conversații reale despre jurnalismul lui 2020. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related