Candidații se pot angaja remote în cadrul celui mai mare târg de carieră online, Angajatori de TOP București

Candidații se pot angaja remote în cadrul celui mai mare târg de carieră online, Angajatori de TOP București

Până pe 27 aprilie, cel mai mare târg de carieră din România, Angajatori de TOP București, se desfășoară în mediul online, pe platforma Hipo.ro. Candidații care se află în căutarea unei oportunități de carieră, fie că sunt profesioniști, persoane cu experiență middle-level, entry-level sau studenți, au ocazia de a își găsi o oportunitate de carieră potrivită la Angajatori de TOP București ONLINE.

Candidații interesați de joburi în București, care nu au avut posibilitatea de a vizita standurile virtuale ale angajatorilor, mai au la dispoziție doar 2 săptămâni în care pot explora ofertele disponibile, prin simpla creare a unui cont gratuit pe site-ul Hipo.ro.

  • Oportunități de carieră dedicate profesioniștilor, candidaților middle-level, entry-level și programe de internship pentru studenți;
  • O selecție a unora dintre cele mai interesante joburi și programe de internship disponibile în secțiunea TOP Jobs București precum: QA Engineer, Junior Java Developer, Actuarial Auditor, Junior Refresh Quoting Analyst, Solutions Architect sau Financial Controlling Analyst;
  • Candidații pot purta ultimele discuții cu angajatorii prin intermediul chat-ului live;
  • Conferințe și workshopuri online (webinarii) dedicate candidaților care își doresc să afle mai multe despre cum își pot dezvolta cariera;
  • Candidații pot afla care sunt planurile de recrutare ale angajatorilor – disponibile pe profilul fiecărei companii.

"Până pe data de 27 aprilie, candidații care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship în București, sunt invitați să acceseze platforma evenimentului, pe hipo.ro, unde vor putea profita de ultimele 2 săptămâni în care au ocazia să interacționeze cu angajatorii și să participe la webinariile cu teme din domeniul lor de interes. Suntem încântați să constatăm faptul că până în momentul de față, Angajatori de TOP București a avut peste 60.000 de vizitatori, dornici de a vizita standurile virtuale ale companiilor participante și de a aplica la oportunitățile de carieră active din această perioadă." Ionuț Vasile (Project Manager – Angajatori de TOP București ONLINE)

 

În ce domenii se pot angaja candidații la Angajatori de TOP București ONLINE

Disponibilitatea de recrutare a angajatorilor prezenți la târgul de carieră online, completează nevoia candidaților de a-și găsi un loc de muncă potrivit în această perioadă. Pentru o experiență completă la Angajatori de TOP București, ediția online, companiile participante pun la dispoziția candidaților joburi remote în domenii diverse, cele mai multe oportunități de carieră fiind în domenii precum: IT&C, Contabilitate-Finanțe, Customer Support, Resurse Umane sau Vânzări.

Candidații interesați de domenii precum: Inginerie, Achiziții-Logistică, Retail sau Marketing & PR au de asemenea oportunitatea de a aplica la locurile de muncă active pe platforma evenimentului.

"P&G continuă să recruteze, iar siguranța candidaților și angajaților noștri este prioritară. Din aceste motive procesul de recrutare și onboardingul noilor angajați se realizează 100% online. A fost esențial pentru noi să găsim flexibilitate și din partea colaboratorilor noștri, Hipo dând dovadă de acest lucru. Am reușit prin intermediul târgului online de joburi să păstrăm comunicarea cu candidații și să ne adaptăm nevoilor acestora." Girba Flori-Ani (Talent Supply Specialist - P&G).

 

"Trăim vremuri excepționale care ne determină să găsim metode inovatoare de a ne conecta cu viitorii potențiali colegi. Cu sprijinul Angajatori de TOP, ne-am bucurat de experiența primului webinar de cariere cu audiență din Timișoara și București. Participanții ne-au surprins plăcut cu participarea activă, întrebări relevante și interes pentru domeniul cercetării în sustenabilitate." Roxana Brahasteanu (Director, Talent Acquisition - Sustainalytics).

 

Târgul de carieră online Angajatori de TOP București din această primăvară poate fi accesat pe hipo.ro, în secțiunea dedicată evenimentului, până pe data de 27 aprilie.

Companiile participante la eveniment sunt: Accenture, ADP (Automatic Data Processing) România, Allianz Technology, Ariston, Axway, BCR, British American Tobacco, CGI, Dell Technlogies, Deloitte, dm drogerie markt, EY România, FarmaVet, Finastra, Groupe Renault România, Harman, HeidelbergCement România, HP Inc, Huawei, InCrys, JTI România, Kalypso, Kaufland România, Kellogg's, LSEG in România, Mercedes-Benz România, Metro Cash&Carry România, Michelin, Nestle, P&G, PepsiCo, Philip Morris România, ProCredit Bank, Raiffeisen Bank, Societe Generale European Business Services (SG EBS), Stefanini, Sustainalytics, Teleperformance, Telus International România, Veeam Software.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related