YOUTHSPEAK SURVEY 2020 - Cel mai mare sondaj din lume revelează cum generația Z dictează viitorul

YOUTHSPEAK SURVEY 2020 - Cel mai mare sondaj din lume revelează cum generația Z dictează viitorul

Sondajul YouthSpeak, realizat de către AIESEC, este un sondaj global de perspectivă creat de tineri pentru tineri. Este conceput pentru a înțelege ce le pasă tinerilor, ce probleme globale îi pun în alertă și cum ar dori aceștia să participe la implementarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă până în 2030. Prin acest sondaj global, transformăm opiniile și gândurile generației Z într-o voce globală, care amplifică capacitatea noastră de a crea schimbări durabile, înțelegând mai întâi provocările existente, precum și motivațiile, pentru a permite o astfel de schimbare.

Scopul este să colectăm 1.000.000 de răspunsuri de la tineri (14-30 de ani) din peste 120 de țări și teritorii și să creăm un raport care va servi ca și ghid pentru diferite sectoare cu privire la modul de implicare cu tinerii. Astfel, le permitem și îi încurajăm să își exprime opinia și să ia măsuri, transformând părerile lor într-un impact real asupra lumii. Prin aducerea la cunoștință a acestei voci colective către diferiți factori de bază care iau decizii ce afectează viața celei mai mari generații din lume, transformăm părerile celor care contează cel mai mult într-un impact real asupra lumii.

Sondajul YouthSpeak 2020 se va concentra pe trei subiecte cheie legate de tineret:

  • capacitatea tinerilor de a observa schimbările importante;
  • aspirațiile în carieră;
  • ce înseamnă leadership-ul pentru ei și cum cred că pot schimba lumea.

Sondajul se poate completa prin intermediul formularului online.

Acest sondaj oferă tinerilor un spațiu pentru a-și exprima opiniile, provocările cheie, speranțele și ambițiile.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related