Ce este giful?

Ce este giful?

Buna ziua, bine ați venit la ora de Introducere în Teoria și Practica Gif-ului. Începem, așa cum este cazul la începutul unei materii noi, cu definiția acestei unități de bază a comunicării online și facem un ocol printre variantele propuse de participanții de la Uninterrupted GIF Festival by glo. Giful e făcutul cu ochiul pe internet, are valoarea a 10.000 de cuvinte și descifrează lucruri pe care distanța virtuală le deformează.

Câteva dintre definițiile personale ale creatorilor de gif art:

Gif-ul este o forma de continut care explica exact cum ar trebui sa fie comunicarea in 2020 pe internet: scurta, cu impact imediat si cu un mesaj foarte bine definit. 

Gif-ul e satisfacator, invie povestea unui cadru, stabileste atitudini, clarifica mesajul, exprima para-verbalul si, astfel, serveste comunicarii rapide si expresive intr-o era a vitezei din ce in ce mai mare a informatiei.

Gif-ul e sms-ul anului 2020. 

Gif-urile sunt limbajul trupului, comunicarea non-verbala mai colorata a online-ului.

Gif-urile reusesc sa spuna in cateva secunde o intreaga poveste. Sunt un produs perfect pentru interactiunile virtuale in contextul actual.

Sunt mini bule de universuri încastrate într-un loop temporal infinit, și asta le dă un caracter nestemat.

Gif-ul reprezinta un mesaj scurt, clar si concis. O multime de informatii iti sunt transmise simultan. 

Și tot așa. Multe definiții s-au dat pănă acum. Le așteptăm și pe ale voastre: expoziția de gif art e în expansiune. Mai sunt doar cateva zile in care putreți să participați la marele festival de artă digitală.

Pana atunci, noi am dat o tură pe internet și am mai adunat câteva gif-uri artistice care să va inspire în procesul de creație. 

# Gif Art

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related