[Scoala ADC*RO] Cătălin Bădilă: Foarte puține dintre ideile tale contează și puține din cele care contează se vor materializa

[Scoala ADC*RO] Cătălin Bădilă: Foarte puține dintre ideile tale contează și puține din cele care contează se vor materializa

Când ți se spune să-ți imaginezi că ești deja copywriter și că trebuie să vii cu o idee prin care să recrutezi un copywriter, ca să ajungi tu unul, te poți simți un pic ca-n Inception. Când ți se spune și ”fă-ți bagajul”, în sens bun, din partea lui Sebastian Olar, te poti simți puțin ca-n publicitate. Puțin mai mult. Așa a fost începutul pentru Cătălin Bădilă, în prezent copywriter la Friends / TBWA.

Cu fiecare sesiune de studiu pe care o petrecea până dimineața în cadă, sau în general, în mașină, ori la spălătorie, Cătălin nu devenea un student mai bun. Pentru că nu prea îl interesa facultatea. Dar probabil că sesiunile improvizate de studiu au contribuit la câștigarea titlului de șef de promoție al Școlii ADC*RO 2020. În plus, el a câștigat Bursa Ionuț Popescu și premiile Best of Outdoor & Ambient și Best Promo & Activation. Mediul lui preferat de exprimare rămâne, însă, video:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related