[Scoala ADC*RO] Cătălin Bădilă: Foarte puține dintre ideile tale contează și puține din cele care contează se vor materializa

[Scoala ADC*RO] Cătălin Bădilă: Foarte puține dintre ideile tale contează și puține din cele care contează se vor materializa

Când ți se spune să-ți imaginezi că ești deja copywriter și că trebuie să vii cu o idee prin care să recrutezi un copywriter, ca să ajungi tu unul, te poți simți un pic ca-n Inception. Când ți se spune și ”fă-ți bagajul”, în sens bun, din partea lui Sebastian Olar, te poti simți puțin ca-n publicitate. Puțin mai mult. Așa a fost începutul pentru Cătălin Bădilă, în prezent copywriter la Friends / TBWA.

Cu fiecare sesiune de studiu pe care o petrecea până dimineața în cadă, sau în general, în mașină, ori la spălătorie, Cătălin nu devenea un student mai bun. Pentru că nu prea îl interesa facultatea. Dar probabil că sesiunile improvizate de studiu au contribuit la câștigarea titlului de șef de promoție al Școlii ADC*RO 2020. În plus, el a câștigat Bursa Ionuț Popescu și premiile Best of Outdoor & Ambient și Best Promo & Activation. Mediul lui preferat de exprimare rămâne, însă, video:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

SectiuneBranded


Related