[Retro Vibes] Mira și o nouă Dragoste din tei: Piesa aceasta a marcat o parte din copilaria mea

[Retro Vibes] Mira și o nouă Dragoste din tei: Piesa aceasta a marcat o parte din copilaria mea

Vara aceasta, toate planurile au fost date peste cap. Dar în tumultul schimbărilor care au venit peste noi, ceva a rămas la fel. Spiritul verii cere să fie trăit și simțit. Orice s-ar întâmpla în jur, vara vine cu nerăbdare, un chef de evadare, o nevoie de restart necesar. Starea de vară nu poate fi ocolită nici pe timp de pandemie. Dar poate fi salvată, a spus Pepsi Summer 2020. Cu artiști, cu voie bună și cu ritmurile vremurilor în care totul era parcă mai simplu. E de ajuns să auzi, din întâmplare, un Ma-i-a hi și un Ma-i-a hu, că vei completa cu Ma-i-a hooo și vei începe să dansezi, oriunde te-ai afla. Pe stradă, pe plajă sau la coadă la supermarket. În marea petrecere Pepsi Retro Studio, Mira cântă o nouă versiune Dragostea din tei, special realizată pentru vara lui 2020. 

După ce Smiley a dat startul petrecerii Pepsi din vara asta cu o nouă versiune a melodiei celor de la Timpuri Noi, Adeline, iar Feli a reinterpretat Amintirile celor de a 3rei Sud-Est, a fost rândul Mirei să ducă ritmul distracției mai departe. Iar remake-ul ei surprinzător al faimoasei Dragostea din tei a fost chiar ce trebuie pentru vara aceasta. 

Intr-un mini-interviu Pepsi & IQads, Mira povesteste cum a ales sa faca un remake dupa aceasta piesa, despre verile adolescentei si ce inseamna pentru ea vibe-urile retro. 

 

Cum ai ales aceasta melodie pentru a o reinterpreta

Piesa aceasta a marcat oarecum o parte din copilaria mea. Era acea piesa pe care o cântam împreuna cu toți copiii, pe care dansam cu totii și m-am gândit ca asta e momentul perfect sa retrăiesc acele vremuri

 

Artistul tau preferat din trecut care te-a inspirat cel mai mult in cariera ta

Cred ca multă lume stie deja, Andra.

 

Ce inseamna vibe-urile retro de vara pentru tine

Eu întotdeauna am zis ca am un stil mai old school și am o afinitate pentru tot ce este retro. Pot spune ca ma distrez cel mai bine pe muzica retro.

 

Un lucru pe care-l faceai ca sa te distrezi in adolescenta si pe care-l faci si acum

Karaoke!

 

Cel mai retro-cool loc de mers vara cu prietenii

La o petrecere pe plaja la un foc de tabăra!

Articolul face parte din seria [Retro Vibes] și aduce un manifest lucrurilor cool #ȘiIeriȘiAzi. De la muzică până la distracții cu prietenii, campania Pepsi Retro Studio sărbătorește vibe-urile retro și le reinterpretează pe gustul tuturor generațiilor. Parte din gașca Pepsi sunt artiști precum Smiley, Mira, Lino Golden, dar și oamenii de la Sneaker Industry, alături de care s-au lansat piese muzicale și vestimentare de colecție. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related