RTB House lansează o soluție bazată pe inteligență artificială care îmbunătățește considerabil performanța reclamelor video

RTB House lansează o soluție bazată pe inteligență artificială care îmbunătățește considerabil performanța reclamelor video

RTB House, companie globală care oferă tehnologii de marketing de ultimă generație, lansează Streaming Video Ads. O soluție nouă, construită pe baza infrastructurii de inteligență artificială și expertiza de până acum a companiei în publicitate online. Folosirea acestui instrument presupune interacțiunea cu utilizatorii prin reclame video eficiente, dinamice și asigurarea unei experiențe de vizionare bazată pe rafinare, îmbunătățită cu elemente contextuale unice și mesaje personalizate.

Componenta video este una cheie a brandingului, care ajută la concentrarea mesajelor de marketing, îmbunătățirea interacțiunii clienților și susține consecvent și captivant valorile de brand. Conform unui studiu realizat de Wyzowl, două treimi dintre respondenți (66%) au spus că preferă conținutul video atunci când vor să afle mai multe detalii despre un produs sau serviciu.

Pentru a spori performanța acestora, soluția Streaming Video Ads creată de RTB House este dezvoltată constant, astfel încât jucătorii din publicitate să poată furniza strategii unice și consistente pentru brandurile pe care le reprezintă. Streaming Video Ads presupune prezentarea brandului într-o manieră atrăgătoare și interactivă, iar pentru o așa performanță RTB House folosește algoritmi din ramura Deep Learning a inteligenței artificiale pentru selectarea recomandărilor respective.

 

Potrivit clienților RTB House, conținutul video e deosebit de eficient pentru vizarea utilizatorilor în etapele superioare ale canalului de vânzare (Sales Funnel). Pentru a determina în ce etape se află utilizatorii, algoritmii RTB House bazați pe Deep Learning analizează mii de date. Pe baza acestor calcule avansate, Streaming Video Ads sunt afișate unui public care ar putea să includă și persoane care nu au interacționat anterior cu brandul.

"Crearea unei legături de durată cu utilizatorii necesită o înțelegere aprofundată a comportamentelor acestora. Fiecare parcurs în online este unic, deoarece fiecare client este diferit și are propriul set de preferințe, nevoi și comportamente. Acesta este motivul pentru care soluția noastră de livrare a reclamelor video personalizate este una eficientă pentru orice strategie de marketing digital: avem o abordare axată pe utilizator.", a declarat Łukasz Abgarowicz (Head of New Products RTB House).

 

Datorită parteneriatului pe care RTB House îl are cu jucători importanți din industrie, soluția Streaming Video Ads este disponibilă în toate formatele video, pentru diferite tipuri de dispozitive. Plasamentele acestora sunt stabilizate prin tehnologia RTB House de contextualizare și pe baza mecanismelor de Brand Safety de client.

Astfel, reclamele sunt prezentate în contexte sigure pentru brand și este maximizată performanța acestora. Pentru a asigura o transmitere consecventă a mesajului, Streaming Video Ads poate fi folosită în tandem cu alte formate creative oferite de RTB House, inclusiv bannere ce permit interacțiunea utilizatorilor, bannere dinamice de display, campanii în aplicație și multe altele.

Toate formatele incluse în Streaming Video Ads oferă KPI (indicatori cheie de performanță), care măsoară impactul reclamei video. Analiza avansată a RTB House urmărește interacțiunea unui utilizator cu brandul și oferă informații valoroase care le permit publicitarilor să-și adapteze strategiile și să creeze un parcurs optim pentru utilizatorul final.

RTB House este o companie globală care oferă tehnologii de ultimă oră în marketing pentru branduri de top din întreaga lume. Cu motor propriu de cumpărare a reclamelor, RTB House este prima și singura companie care operează în întregime cu algoritmi deep learning și permite agenților de publicitate să genereze rezultate remarcabile și să își atingă obiectivele pe termen scurt, mediu și lung.

Fondată în 2012, echipa RTB House este formată din peste 500 de specialiști în peste 30 de locații din întreaga lume: New York, Londra, Tokyo, Singapore, São Paulo, Moscova, Istanbul, Dubai și Varșovia. Derulează campanii pentru mai mult de 1.600 de clienți din regiunea EMEA, APAC și America.

Din 2018, după dezvoltarea cu succes a algoritmilor 100% deep learning, RTB House a creat două divizii, independente de departamentul de R&D, orientate spre inovarea în soluții pentru tehnologii de marketing. AI Marketing Lab oferă un mediu pentru inventarea și perfecționarea soluțiilor de marketing. De asemenea, Creatives Lab a fost creat pentru a oferi suport pentru formatele dinamice precum crearea de conținut video și dislay care pot fi adaptate perfect nevoilor unui consumator.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related