Bogdan Naumovici va reprezenta Romania in juriul New York Festivals

Bogdan Naumovici, Directorul de Creatie Regional al retelei Leo Burnett pe Europa Centrala si de Est a primit invitatia oficiala din partea lui Michael Demetriades, Directorul Festivalului de Publicitate de la New York, de a face parte din juriul acestui festival, in cadrul sectiunii Print&Poster.

De asemenea, Bogdan Naumovici va mai participa in calitate de Presedinte al juriului la Festivalul International Magdalena, dedicat tinerilor creativi, care se va desfasura in intervalul 10-15 mai in Slovenia.

Tot ca si presedinte, Bogdan Naumovici a fost invitat sa conduca juriul Festivalului de Publicitate din Ucraina care va avea loc la Kiev, in perioada 31 mai - 4 iunie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Branduri

Festivaluri

Sectiune

DictionarRelated