BETANO a provocat vedetele din România la un joc interactiv de ruletă, într-o campanie semnată de Oxygen

BETANO a provocat vedetele din România la un joc interactiv de ruletă, într-o campanie semnată de Oxygen

Betano, împreună cu agenția de comunicare OXYGEN, a provocat mai multe vedete autohtone la un duel live pe social media, într-o campanie dedicată platformei de cazinou live și dezvoltată în jurul produsului-vedetă: Ruleta Exclusivă BETANO. BETANO.com este cea mai bună platformă mobilă de cazinou online și pariuri sportive din lume, conform EGR Awards 2019.

„Ruleta Celebrităților” este un proiect tip serial, desfășurat pe cele mai populare canale de social media și prezintă, cu ajutorul vedetelor, inovațiile și tehnologia de ultimă generație pe care BETANO le pune la dispoziția utilizatorilor. În fiecare lună, doi influenceri au fost invitați la Ruleta Exclusivă BETANO din secțiunea de Cazinou Live, iar interacțiunea cu platforma și dialogurile dintre aceștia au fost transmise live pe paginile lor de Facebook și Instagram. În plus, campania a implicat și comunitățile lor de fani, oferindu-le acestora jetoane gratuite și ocazia de a se alătura vedetelor favorite, în timp real.

 

„Ne dorim ca prin proiectele pe care le facem să consolidăm imaginea BETANO ca operator inovator atât pe partea de produs dar și în proiectele de comunicare. Ruleta Celebrităților a fost ocazia de a face exact acest lucru, de a comunica diferit, în linie cu specificul brandului dar să și surprindem perfect scopul de divertisment al produselor noastre de cazinou”, a declarat Roxana Dinescu (Marketing Manager, Brand & Comunications BETANO România).

 

„Am văzut cu toții potențialul conceptului, încă de la început, așa că ne-am unit forțele, am gândit mecanismul, am investigat fezabilitatea proiectului și am început să căutăm vocile potrivite pentru fiecare episod în parte. Ne bucurăm să fim alături de BETANO încă de la intrarea pe piața locala și, mai ales, ne bucurăm de încrederea pe care o primim în dezvoltarea de campanii îndrăznețe”, a declarat Larisa Anghel (Account Manager OXYGEN).  

 

Până în prezent, perechile de vedete care au acceptat invitația BETANO au fost: Răzvan Simion și Dani Oțil, Dan Capatos și Sebastian Filcea (Flick Dl. Rimă), Dan Badea și Șerban Copoț.

În timpul transmisiunilor live, vedetele au interacționat direct cu fanii, primind sfaturi pentru îmbunătățirea tehnicii, au atins subiecte legate de pasiunile lor și au dezvăluit în exclusivitate cele mai proaspete întâmplări amuzante. Sesiunile live au înregistrat vizualizări de ordinul miilor, în timp ce câteva sute de utilizatori au accesat platforma BETANO.com și au jucat live alături de vedetele preferate. Proiectul „Ruleta Celebrităților” continuă, în același format, și în perioada următoare.

 

Echipele care au inițiat și realizat proiectul:

Echipa BETANO România
Roxana Dinescu – Marketing Manager, Brand & Communications
Vadim Cușnarencu – Marketing Manager, Performance
Ciprian Enache – Copywriter & Social Media Specialist

Echipa OXYGEN
Adina Trandaf – Client Service Director
Andreea Bahrin – Communications Strategist
Bogdan Epure – Head of Social Media
Larisa Anghel –  Account Manager  
Alina Savu – Account Coordinator

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related