[A fost odata in digital] Bogdan Epure: Era 2007. Consumatorii trăiau, fără să știe, ultimele lor clipe liniștite pe Internet

[A fost odata in digital] Bogdan Epure: Era 2007. Consumatorii trăiau, fără să știe, ultimele lor clipe liniștite pe Internet

În 2007, atunci când Bogdan Epure a început să lucreze în digital marketing, încă studia Ingineria Construcțiilor Civile, Industriale și Agricole. Propunerea care a dat startul carierei lui a venit într-o zi de toamnă de la Dragoș Novac, iar de atunci și până acum a fost direct implicat în ascensiunea mediului digital. Ceea ce a înțeles încă de la început despre spațiul ăsta e și sfatul pe care îl dă mai departe tinerilor pasionați de domeniu: să se pună în pielea utilizatorului și să îl înțeleagă. E ceea ce continuă să aplice din rolul lui de Head of Social Media din cadrul agenției Oxygen.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Sectiune



Branded


Related