Multitasking-ul devine o experienta agreabila cu noul Dell XPS13 Ultrabook

Multitasking-ul devine o experienta agreabila cu noul Dell XPS13 Ultrabook

Sunt 3 etape in evolutia unui tech-device: afirmarea, confirmarea si statementul pe care il face. Seria de laptopuri XPS de la Dell a bifat de mult primele doua etape, iar in ultimii ani isi permite sa raspunda unor challenge-uri si asteptari din zona high-tech. Pentru un public pe masura. De fapt, isi permite sa depaseasca asteptari si sa castige publicuri noi. Dell XPS13 Ultrabook provoaca status-quo-ul si o face cu stil - nu este prima oara cand seria e distinsa cu titlul „Best in Show” la CES si numeroase alte targuri de tehnologie.

Fiti siguri ca statementul e vazut si asumat de utilizatori. Si fiti siguri ca se vor aventura cu noul laptop in cele mai indraznete eforturi creative si de business. Pentru ca noul model le ofera aceasta posibilitate. Pentru ca Dell XPS13 Ultrabook este aceasta posibilitate. Iata argumentele. 

 

Design minimalist

Un laptop din aceasta categorie n-ar trebui sa fie mai mult decat un accesoriu. Simplu de purtat, simplu de operat. Ramane doar de asortat cu potentialul creativ al utilizatorului. Dimensiunile de 13,3 inchi ale noului XPS permit explorarea continutului de orice tip, fara niciun fel de distragere sau efort de adaptare, mai ales ca este incorporat intr-o carcasa compacta, similara cu cea a unui laptop de 11 inchi. Asta ii confera o greutate de doar 1,36 kg, iar profilul sau ultrasubtire cuprins intre 6-18 mm (0,24-0,71 inchi) confirma pozitionarea device-ului in trendul slim si minimalist cautat de toti utilizatorii de ultrabook-uri.

Dincolo de conversatia despre dimensiuni, noul Dell XPS13 Ultrabook se simte suficient de discret incat sa nu incomodeze, dar suficient de robust incat sa te bazezi pe el. Iar ecranul cu sticla Gorilla®, aluminiul prelucrat si fibra de carbon, rasplatesc cu siguranta fiecare privire in plus. 

 

Interfata si Conectivitate 

Dell XPS13 Ultrabook este un laptop Windows 10 Home si include beneficii precum Windows Hello  - camera cu infrarosu recunoaste expresia faciala, iar cititorul de amprente optional, integrat in butonul de pornire, permite conectarea cu o singura atingere - sau Cortana, care vin pre-instalate si asigura extra-securitate.

Acest model dispune de tehnologia Dell Mobile Connect prin care multitasking-ul capata o conotatie pozitiva si devine o experienta agreabila. Atat terminalele iOS, cat si Android pot fi folosite direct pe laptop pentru apeluri, mesaje si sincronizari media, simplificand astfel utilizarea multi-device.

Dispozitivul beneficiaza de porturi multifunctionale Thunderbolt™ 3 Type-C prin care se incarca, se conecteaza la alte dispozitive si se faciliteaza transferul de date cu viteze de pana la 40 Gb/s, de opt ori mai mari decât cele oferite de porturile tip USB 3.0.

 

Media

Sistemul Dell Cinema imbunatateste la randul lui experientele de streaming prin posibilitatea ajustarii parametrilor de culoare, contrast sau a modurilor de vizualizare (Movie, Evening, Animations si Sports), alaturi de softul Dell Audio, ce confera un boost de 260% al bass-ului sau de 60% al volumului general. 

Creatorii de continut grafic pot experimenta cu stylus-ul Dell Premium Active Pen 579x, un stilou ce le permite sa-si exploreze si manifeste imaginatia fara constrangeri de mobilitate.

 

Eco-friendly

La acest capitol, laptopul Dell XPS 13 Ultrabook puncteaza fara ezitare prin multiple aspecte care il plaseaza in categoria Eco Wise: 25% din materialele sale constau din materiale plastice oceanice, iar in proportie de 75% este alcatuit din alte materiale plastice reciclate.

Eficienta energetica este confirmata prin certificarea ENERGY STAR®, iar lipsa materialelor precum cadmiu, plumb, mercur si unii ftalati din componenta sa, sunt certificate prin calificativul EPEAT® Gold.

Practic, 90% din componentele laptopului pot fi usor reciclate sau refolosite, in timp ce tavile de ambalare din bambus alb sunt 100% reciclabile. 

Articolul face parte din campania „XPS - Best in Show” susținută de Dell.

XPS a fost catalogat în cadrul CES2020 drept „Best in show” – cel mai bun laptop de 13’’ în categoria sa. XPS susține performanța, provocarea status quo-ului și depășirea limitelor, pentru a livra cea mai bună calitate în afaceri, dar și în viața de zi cu zi.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Sectiune



Branded


Related