[Marcom 2021] Angi Adamcsik: Va fi anul experiențelor digitale. Brandurile vor face eforturi pentru a oferi experiențe memorabile, VR sau AR

[Marcom 2021] Angi Adamcsik: Va fi anul experiențelor digitale. Brandurile vor face eforturi pentru a oferi experiențe memorabile, VR sau AR

Să fii creativ cu resurse limitate. Să nu fi insensibil. Să ajungi la consumatori prin zgomotul de fond. Să transformi experiențele de orice fel în ceva memorabil. Acestea sunt provocările pieței de comunicare în 2021, crede Angi Adamcsik, Managing Partner @Hueman. Lecția cea mai importantă învățata în 2020 e că oricare ar fi contextul, poți găsi oportunitatea, dacă ești suficient de flexibil și nu îți e frică de schimbare. 

Piața tinde spre un no bull**it approach. Dacă anul care a trecut am fost cu toții bombardați de informații care mai de care mai fantastice, fie ele bune sau rele, false ori reale, pozitive sau negative, cert e că am fost sufocați de vești. Așa că acum oamenii vor căuta branduri sincere și umane, branduri ”pe bune”, spune Angi. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Hueman Advertising

Hueman este agenția digitală creativă din Timișoara, specializată în Social Media, soluții web și branding. Suntem o agenție mică, dar flexibilă. Credem în lucrurile făcute bine, care sunt mai presus de... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related