Andreia Ugrai: Designul meu a venit spontan. Sa privim partea buna a lucrurilor in prezent si sa fim optimisti pentru viitor, sa ne indepartam de toxic

Andreia Ugrai: Designul meu a venit spontan. Sa privim partea buna a lucrurilor in prezent si sa fim optimisti pentru viitor, sa ne indepartam de toxic

Viitorul are nevoie de tine! Aceasta este chemarea concursului glo™ Urban Pairs & Art Flairs, care provoacă artiștii din România să imagineze viitorul, să îl transforme și să îi dea culoare într-un artwork digital. Brieful este aici, inspirația este pretutindeni, timpul prețios, iar deadline-ul strâns. Un impuls îl dăm și noi, venind cu poveștile celor care au s-au înscris deja în concurs, propunând viziunea lor despre viitor.

Lucrarea înscrisă de Andreia Ugrai se numește simplu, Respiră. Și cu toții avem nevoie în 2021 de o pauză doar pentru a respira. 

Arta e peste tot, in caminul nostru, pe strada, in magazine, in salile de cinematograf, in jocuri video, in cele fizice si lista e mult prea lunga. Arta ne inconjoara din toate directiile, uneori si fara sa ne dam seama.

 Asa ca sa respiram, sa privim arta din jurul nostru si sa ne bucuram de prezent, ne indeamnă Andreia. Mai multe despre lucrarea ei de la glo™ Urban Pairs & Art Flairs, în rândurile de mai jos:

 

Bio pe scurt

Ma numesc, am 31 de ani, nascuta si crescuta in Arad. Sunt ilustrator autodidact cu o experienta profesionala de 7 ani in arta digitala. Pana in prezent, am contribuit cu arta pentru carti, cover pentru albume audio, festivaluri, dar in mare parte pentru boardgames, card art,  table top  RPG uri.

 

glo™ Urban Pairs & Art Flairs

Cochetez cu stilul fantasy/dark fantasy, fara legatura cu cerintele concursului, insa am aflat despre acesta intr-un story vazut pe Facebook si am zis sa incerc, de ce nu?, imi place diversitatea. A fost ceva pe moment, rapid, fara prea mult stat pe ganduri.

Designul meu a venit spontan. Sa privim partea buna a lucrurilor in prezent si sa fim optimisti pentru viitor, sa ne indepartam de toxic, sa ne oprim pentru un moment si sa respiram, pentru ca multi uitam sa facem acest lucru sau mai bine zis, nu acordam destula atentie respiratiei, nici nu o observam si ea se intampla constant, neincetat chiar si cand dormim.

O creatie ar trebui sa vorbeasca de la sine fara a trebui sa fie explicata, sper ca am reusit acest lucru, nu stiu.

 

Viitorul & arta

Viitorul este o incertitudine pentru toti, fara exceptie, insa putem spera la mai bine acordand atentie in totalitate prezentului.

Arta e peste tot, in caminul nostru, pe strada, in magazine, in salile de cinematograf, in jocuri video, in cele fizice si lista e mult prea lunga. Arta ne inconjoara din toate directiile, uneori si fara sa ne dam seama.

Vezi brieful glo™ Urban Pairs & Art Flairs și înscrie-te în concurs

gloTM

+18. glotm este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

  

TheCreator

TheCreator este platforma de branded user-generated content a IQads.
Prin intermediul TheCreator, brandurile dau briefuri comunitatii creative IQads, obtinand sute de rezolvari creative, mii de interactiuni si sute de mii reach.
Brandurile obtin solutii pe care le pot implementa si continut branded pe care il pot folosi in social media. Prin intermediul TheCreator, IQads a dezvoltat si derulat zeci de competitii creative de design, scurtmetraje, benzi desenate, spoofuri, filme, ilustratii etc pentru companii precum AVON, BCR (George), Heineken (Desperados, Ciuc), Unilever (AXE, Dove, DERO), PUMA (Jacheta T7), Nokia, Leroy Merlin, Mondelez (Milka), Carrefour, Samsung, Ursus Breweries (Timisoreana, Ursus), Honda Romania (Honda Civic), EPSON, Nestle (Nescafe Dolce Gusto, Nescafe Alegria, JOE), TELEKOM, Orkla Food (Ardealul), Bergenbier

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related