„Mamaie, n-ai gustat din banana bread!”

 „Mamaie, n-ai gustat din banana bread!”

Ianuarie 2020, undeva în Balotești. În jurul unei mese lungi, populată cu ceai, cafeluță, apă plată și foi cu criterii de punctare, echipa Help Net se amuză la un storyboard în care mai multe rude urmăresc un tânăr, încercând să-l hrănească cu sărmăluțe, cârnăciori și alte “nume grele” de pe scena digestiei. Este primul dintr-o serie lungă de spoturi pentru „Vino la bine” –  o propunere pentru noua platformă de comunicare Help Net. Pe scurt: protagoniști fugăriți de grupuri de personaje reprezentând metafore pentru diferite probleme de sănătate își găsesc mereu salvarea în ofertele din spațiul safe al farmaciilor Help Net.

Aprilie 2020. Pandemia strică planurile tuturor și nu putem debuta platforma de comunicare așa cum ne-am propus. Printre eforturile de redresare, gândul ne mai alunecă din când în când la o urmărire în care o piftie tremură pe farfurie. “Oare o să se mai facă?”

Aprilie 2021. Norocul este, dacă putem să zicem asta, că problemele de digestie sunt la fel de actuale și un an mai târziu. Din păcate, pentru că e doar un spot de 25’’, în grupul de urmăritori nu au mai intrat și rudele care în pandemie au învățat să facă pâine cu maia, banana bread sau rețeta aia de paste cu feta, virală pe TikTok. Dar nici nu contează ce anume ți-a supărat stomacul, câtă vreme Help Net îți sare în ajutor cu niște promoții la produsele pentru digestie, fie că alegi să dai o fugă până în farmacie sau să dai click pe helpnet.ro.

Iar dacă te gândești că tu nu ești vizat de campania Help Net pentru că gătești light și oricum stai distanțat de rude, „lasă, mamaie, că îți trimit eu piftia și cârnăciorii prin băieții aștia cu ghiozdane pătrate în spate.

 

Au pus umărul la această campanie și au aprobat, printre altele, design-uri de piftii și de salate boeuf:

Din partea Help Net
Mădălina Cazamir - Marketing & Communication Director
Oana Safta – Marketing Manager
Robert Alexandru – Senior Graphic Designer

Iar din partea Headvertising
Șerban Alexandrescu – Managing Partner
Vlad Lazăr – Director de Creație
Laura Dragomir – Senior Copywriter
Ramona Damiean – Art Director
Andreea Moise - Art Director
Cristina Frumușanu – Account Manager

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related