the Syndicate direcționează identitatea vizuală a Direct Marketing Group

the Syndicate direcționează identitatea vizuală a Direct Marketing Group

Direct Marketing Group, agenție cu abordare 360 ce oferă soluții complete, integrate și personalizate de marketing direct, parcurge un proces de rebranding alături de the Syndicate.

Fiind un partener consacrat pe piață, cu o experiență de peste 18 ani în direct marketing, the Syndicate păstrează legătura cu imaginea precedentă a brandului, aducându-i însă în actualitate identitatea vizuală.

Astfel, procesul de rebranding a constat într-o evoluție naturală, mai degrabă decât o revoluție brutală, iar rezultatul este o imagine consistentă și puternică a brandului „DM”.

„Încă din începutul din 2003, Direct Marketing Group și-a concentrat atenția pe a oferi clienților noștri servicii complete de marketing direct, cu focus pe profesionalism, inovație, eficiență și empatie. De la direct mailing, am dezvoltat continuu serviciile oferite, iar astăzi acoperim toată gama de soluții de marketing direct. Credem cu tărie în puterea inovației, și ne bucurăm că noua identitate vizuală ne surprinde viziunea.”,  Constantin Arbans, Managing Partner Direct Marketing Group.

Echipa the Syndicate:
Florin Olingheru - Creative Director
Lucia Bobi - Account Manager
Sabina Florescu - Art Director
Andra Rădulescu - Copywriter
Adrian Săvescu - DTP

Echipa Direct Marketing Group:
Costel Arbans  -  Managing Partner
Clara Arbans - Managing Partner
Ciprian Vlase - Client Service Director
Andra Nicolae - Senior Account Manager

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


the Syndicate

the Syndicate – Intelligent Creativity Incepand din 2007, zeci de campanii care au generat vanzari record si cresteri remarcabile ale cotei de piata, noi branduri care au stralucit pe rafturi sau branduri care... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related