Httpool câștigă premiul LinkedIn Partner Champion 2021

Httpool câștigă premiul LinkedIn Partner Champion 2021

Httpool, partenerul exclusiv LinkedIn în peste 18 țări din Europa, a câștigat distinsul premiu Partner Champion 2021 în cadrul ediției de anul acesta a evenimentului LinkedIn Partner Connect.

Premiul Partner Champion se acordă acelui partener care a demonstrat o implicare deosebită în promovarea beneficiilor pe care utilizarea soluțiilor de advertising ale platformei LinkedIn le aduce clienților săi.

 

“În anul care a trecut, am demonstrat că pasiunea, dedicarea și abordarea antreprenorială sunt ingredientele cheie pentru a obține rezultate de succes. Organizația noastră a trecut prin schimbări majore, ne-am asigurat că putem continua să le acordăm clienților sprijinul nostru într-o perioadă caracterizată de schimbări și incertitudini . Suntem foarte mândri că am fost recunoscuți drept Partner Champion de către LinkedIn.”, a spus Cătălina Bălășoiu, Deputy Managing Director Httpool România.

“Suntem onorați că organizații precum Bitdefender sau UiPath au încredere în noi pentru a le oferi suportul strategic necesar dezvoltării și implementării unor campanii de succes pe LinkedIn și vom continua să contribuim la creșterea acestora, cu ajutorul expertizei de care beneficiem și a gamei complexe de servicii pe care le oferim.”

 

Evenimentul LinkedIn Marketing Partner Awards pentru EMEA & LATAM aduce laolaltă echipele focusate pe vânzări, tehnologie sau partenerii creatori de conținut pentru a celebra rezultatele din anul anterior.

 

Httpool, o companie Aleph Holding, reprezintă platformele digitale globale în Europa și Asia. Httpool susține creșterea acestor platforme și îi ajută pe advertiserii locali din peste 30 de țări să obțină rezultate excelente în campaniile lor.  

Bazându-se pe propriile tehnologii de performanță în publicitatea digitală, dar și pe specialiști de top și expertiză locală, Httpool îi ajută pe advertiseri să se conecteze cu audiențele lor și să-și îmbunătățească permanent indicatorii de performanță.

Platforme globale de top, precum Twitter, Facebook, Spotify, LinkedIn, Snapchat, Tik Tok, Warner Music, Outbrain și Brainly au ales Httpool ca partener exclusiv de vânzare a soluțiilor de publicitate în piețe din Europa și Asia.

Httpool are sediul central in UK și birouri în Austria, Elveția, Rusia, India, Hong Kong, Polonia, Estonia, Letonia, Lituania, Bulgaria, Republica Cehă, Croația, Grecia, Ungaria, Macedonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Suedia, Finlanda, Danemarca, Norvegia, Ucraina, Emiratele Arabe Unite, Indonezia, Cambodgia, Laos, Myanmar, Malaysia și Bangladesh.

Aleph reprezintă peste 20 de platforme globale în 50 de țări din toată lumea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related