Sample-box.eu, prima platformă integrată de sampling și content marketing din România

Sample-box.eu, prima platformă integrată de sampling și content marketing din România

Ne bucurăm să anunțăm lansarea sample-box.eu, prima platformă integrată de sampling și content marketing din România, un spațiu de interacțiune directă a consumatorului cu produsele și brandurile preferate. Este cel mai nou serviciu al Wave Division și reprezintă pasul firesc către fuziunea mediului offline cu cel digital.

Sample-Box.eu aduce beneficii atât consumatorilor, care au șansa să testeze la ei acasă produse, gratuit, cât și brandurilor/companiilor care au nevoie ca produsele lor să ajungă la consumator, să fie testate. Ca un plus, feedbackul în urma testării vine în mod direct, în platformă, pe rețelele sociale, astfel că nu este o simplă activare de BTL, ci are o puternică componentă de content marketing.  

 

Cum funcționează?

Consumatorul se înscrie pe platformă și alege produsele/mostrele pe care dorește să le primească, acasă, dintre campaniile active.
Astfel, produsele puse la dispoziție de branduri sunt trimise doar persoanelor strict interesate să le încerce/testeze. Ulterior, consumatorul poate lăsa un review, fie în platformă, fie pe rețelele de socializare.

Pentru branduri, campaniile pe care le desfășoară pe platformă sunt personalizate în funcție de nevoi, pot alege:

  • tipul campaniei: sampling, test & review;
  • numărul de produse pe care le oferă pentru sampling sau test;
  • profilul demografic al consumatorului (sex, vârstă, oraș, interese);
  • promovarea produselor sau campaniei către comunitatea Sample-Box.eu, pe rețelele de socializare și pe site;
  • includerea în campanie și a altor componente precum vouchere, programe de loializare, discounturi.

 

Momentul potrivit

Pandemia a schimbat mult comportamentul de consum și a redus dramatic punctele de interacțiune directă dintre consumatori și branduri.

Totuși, nevoia de mai mult se simțea dinainte, iar ideea nu este nouă la Wave Division, ne gândeam de mult timp la această platformă, ”cred că este o dezvoltare firească, aici am fi ajuns oricum, pandemia doar a grăbit puțin lucrurile și ne-a dat impulsul de care aveam nevoie pentru a începe procesul. Dintotdeauna, am ales să fim alături de consumatori și de branduri în egală măsură. Experiența noastră de peste 20 de ani în piață ne-a făcut sensibili la feedbackul venit din ambele părți, la nevoile tuturor, ale consumatorilor care își doresc să încerce un produs înainte de a-l achiziționa, ale companiilor care își doresc să afle părerea consumatorilor. Ne place să credem că, prin Sample-Box.eu, suntem punctul în care se întâlnesc cele două părți”, declară Al Kamara, CEO Wave Division.

 

Am fost și încă suntem pe teren, alături de brandurile pe care le reprezentăm și continuăm să creăm experiențe inedite pentru public. Sample-Box.eu completează portofoliul de servicii pentru campanii integrate, pe tot teritoriul țării, putând funcționa ”în orice condiții”, în vremuri de pandemie, cu restricții (pe care sperăm să le depășim cât mai repede), dar și în vremuri de normalitate, deoarece totul este 100% controlat, flexibil, personalizat, cu o implementare rapidă și, cel mai important, respectă dorințele consumatorului.

 

Vrei să îți promovezi produsele prin intermediul platformei Sample-Box.eu?

Scrie-ne un e-mail la [email protected] și intră pe site www.sample-box.eu pentru a vedea cum funcționează.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related