Fă cunoștință cu Hyemin, noua artista K-Pop a label-ului Cat Music Spain

Fă cunoștință cu Hyemin, noua artista K-Pop a label-ului Cat Music Spain

Cat Music Spain continuă să lanseze cele mai fresh proiecte muzicale și creează un hub internațional de muzică. Astfel, odată cu lansarea „Dale Gas", unul dintre cele mai așteptate hituri ale verii ce a unit artiști de pe 3 continente diferite, introduce în portofoliu primul artist din Coreea de Sud. Hyemin se alătură familiei Cat Music Spain și deschide un nou capitol muzical. Artista devine prima cântăreață de K-Pop din Spania, dar și un reper al culturii coreene în Spania.

"Acum doi ani și jumătate, când am plecat din Coreea de Sud în căutarea unei noi aventuri, nu mi-aș fi imaginat toate lucrurile care se întâmplă acum. Sincer, sunt foarte fericită că pot să mă alătur familiei Cat Music Spain și să continui aventura mea în Spania cu ei. «Dale Gas» a fost o experiență foarte distractivă, am întâlnit și am împărtășit momente foarte amuzante cu mulți artiști și experți în muzică și producție. Sunt sigură că împreună vom crea multe lucruri bune și că voi continua să fac K-Pop cu ajutorul label-ului Cat Music Spain. Mulțumesc foarte mult Cat Music Spain și Cat Music România pentru încrederea oferită. Vom face multă muzică și mult K-Pop împreună", povestește Hyemin.

 

Întrebată cum au decurs filmările pentru „Dale Gas”, artista a răspuns că a avut alături cea mai bună echipă posibilă pentru acest proiect grozav, iar piesa are o energie pozitivă debordantă. Din 2018, Hyemin s-a mutat în Spania, unde a lansat și primul său single din carieră „HOPE”, iar în prezent are 8 single-uri și un album pe piață.

 

Născută în 1995, Hyemin este o cântăreață, compozitoare și actriță din Seul. Încă de mică, artista și-a descoperit pasiunea pentru muzică, dar și pentru actorie, iar din 2015 a jucat în numeroase emisiuni TV celebre precum „Music Bank", „Simply Kpop", „M Countdown", dar și k-drame online precum „Female Soldier" sau „Begin Again". Anul 2021 i-a adus și un single fresh împreună cu The Joint Venture, Lennis Rodriguez și RUBY, lansat alături de casa de discuri Cat Music Spain.

Printre hiturile Cat Music Spain se numără „Bossy", „Claro Que Si", colaborări ce au unit scriitori și artiști care și-au pus amprenta și au adus flavor-ul personal, „Margarita", primul single internațional al Lidiei Buble, pe care artista l-a lansat în colaborare cu Descemer Bueno, unul dintre cele mai mari staruri latino din lume, celebru pentru hiturile lansate alături de Enrique Iglesias și Gente de Zona și multe altele.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related