Un nou podcast pop culture: totul despre berea craft

Un nou podcast pop culture: totul despre berea craft

Zile și Nopți îți propune un nou episod din seria podcasturilor pop culture. Vorbim despre berea craft, berea care este plină de savoare și arome subtile.

Chiar dacă producția de bere craft a început relativ târziu în România, astăzi avem zeci de branduri de beri craft autohtone, unul mai interesant ca altul.

Te-ai întrebat vreodată de ce iubim berea craft?

În primul rând pentru berea craft se folosesc doar ingrediente de calitate, iar berarii se dau peste cap să facă rost de tot felul de soiuri deosebite de hamei și drojdii speciale, responsabile pentru arome și gusturi surprinzătoare.

Ceea ce ne aduce și la latura creativă și experimentală a fenomenului craft beer. Fiecare micro-berărie își propune să producă băuturi ieșite din comun, experimentează constant, adaugă noi ingrediente, așa că berile craft nu devin niciodată plictisitoare.

Nu în ultimul rând, berile craft înseamnă și o revoluție culturală, pentru că dezvoltă în jurul lor adevărate fenomene: festivaluri, taprooms, localuri care pun accentul pe micii producători sau colaborări cu alte comunități creative, trupe, artiști vizuali sau chiar micro-berări din alte țări.

Podcastul “Totul despre berea craft” are două episoade și se pot asculta pe mai multe platforme: SoundcloundSpotify, Google PodcastApple PodcastZile și Nopți sau Youtube.

Partea 1

Informațiile despre berea craft au fost publicate și într-un supliment detașabil, distribuit împreună cu revista Zile și Nopți, ediția de iunie. Răsfoiește suplimentul online.

Zile și Nopți este o platformă de experiențe Pop Culture, cu apariții în print și online. 

În print, revista Zile și Nopți apare lunar în București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și bilunar la Sibiu și Oradea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related