Zâne pe skateboard

Zâne pe skateboard

Pentru mine din clasa a 7a, definiția de la a fi cool era echivalentă cu a purta shoes cu talpă groasă și haine largi în timp ce plutesc pe un skate cu ușurința rapperilor din clipurile de pe youtube. Pe primele două le-am bifat, la ultima doar am sperat.

Visul meu din clasa a 7a a devenit realitate prin spotul ăsta de la Nike creat de Wieden+Kennedy São Paulo. Doar că it got better than I ever imagined. Skateboardingul nu e doar pentru băieți too cool to handle, e și pentru fete care prind aripi când fac ce le place. Spotul se simte aproape ca scena din Albă ca Zăpada când animăluțele o trezesc pe prințesă. Doar că de data asta, pădurea e înlocuită de orașul plin de grafitti peste care fetele pe skateboard aruncă praf de zâne. Și e și o reinterpretare tare frumoasă a modului în care vedeam basmele cu prințese gingașe și feminine. Un fel de: poți să fii o grămadă de lucruri în același timp, nu trebuie să alegi.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related