Project Agora împreună cu Oracle Moat lansează InArticle Video Attention Measurement

Project Agora împreună cu Oracle Moat lansează InArticle Video Attention Measurement

Project Agora, una dintre cele mai de succes companii din domeniul tehnologiilor media din Europa și Orientul Mijlociu, a anunțat o nouă colaborare cu Oracle Moat, liderul industriei în materie de analiză a datelor în timp real, concepută pentru a ajuta agenții de publicitate și editorii să măsoare eficacitatea conținutului și performanțele campaniilor de TV și online.  

Colaborarea va permite echipei de specialiști ai Project Agora să utilizeze analize avansate pentru a îmbunătăți în timp real modul în care monitorizează și optimizează campaniile video InArticle. Cu ajutorul datelor avansate ale Oracle Moat, Project Agora va putea nu doar să maximizeze rezultatele obținute, ci și să le monitorizeze și să se asigure că o campanie video este într-adevăr vizibilă și plasată într-un context sigur pentru advertiser. 

„Cu Oracle Moat avem posibilitatea să îmbunătățim modul în care analizăm impactul publicității video InArticle în timp real, ceea ce va fi o soluție revoluționară pentru clienții noștri” spune Simona Oțel, Manager de Vânzări la Project Agora.
„Oracle Moat măsoară validitatea, vizibilitatea și siguranța brandului din perspectiva afișărilor, ceea ce înseamnă că agenții de publicitate pot avea încredere că reclamele lor sunt văzute de persoanele potrivite într-un mediu de calitate.”

Acest anunț confirmă obiectivul Project Agora de a furniza cele mai bune servicii posibile către partenerii săi, permițându-le să-și îmbunătățească campaniile de publicitate în spațiul digital, în beneficiul consumatorilor, dar și al agențiilor de publicitate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related