În pași de dans spre mașina de spălat

În pași de dans spre mașina de spălat

Ți s-a întâmplat vreodată să fii atât de fericit pentru că urmează să speli rufe încât să faci un dans al entuziasmului până la mașina de spălat? Nici mie. Și nu cred că se va întâmpla vreodată.

Spotul ăsta creat de Leo Burnett Toronto pentru detergentul Gain ne ajută cum ar arată scenariul în care responsabilitatea casnică prinde forme amuzante. Mirosul detergentului e protagonistul spotului. E un boost de energie mai puternic decât o cafea. Pune stăpânire pe toate celelalte personaje cărora nu le rămâne de făcut decât să cânte despre cât de bine miroase detergentul pe care îl folosesc. Atât e bine, încât devine periculos, te tranformă într-un ganiac.

Pentru o reclamă la un produs uzual care e de cele mai multe ori promovat prin clișee, reclama asta e dinamică și fresh, funny și catchy.

Ajută, evident, și faptul că Craig Robinson (“The Office”, “Brooklyn Nine-Nine”) este protagonistul a toate acestea. Și poate, dacă dăm replay de suficient de multe ori, stârnește pofta de curățenie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related