Un fel de metavers care a existat aici de foarte multi ani

Un fel de metavers care a existat aici de foarte multi ani

S-au copt multi covrigi in social media, de dragul metaversului. Metacovrigi. Vorbim bineinteles, de misto-urile facute de comunitatea creativa la adresa logo-ului Meta. Cea mai avansata tehnologie, sau cel putin promisiunea ei, este reprezentata vizual de ceva asemanator cu cel mai basic element de pe Pamant: covrigul la 1 leu. Despre asta, noi am scris aici. Dar altii au dus gluma mai departe si s-au legat de tot metaversul.

Islandezii sunt cunoscuti pentru doua lucruri in lume: nationala lor de fotbal si faptul ca nimeni nu stie exact ce se intampla in Islanda. Cu fotbalul, ne-am lamurit acum 2 zile. Dar cu turismul, incearca sa o faca noul spot realizat sub brandul Inspired by Iceland.

Faceti cunostinta cu Zack Mossbergsson, varianta scandinava a lui Mark Z. Cu tunsoare Caesar si outfit minimalist cu tot. Si masca faciala. Acest personaj prezinta lumea fascinanta a realitatii islandeze, asa cum e ea: cu apa uda, natura in general si oameni reali. Se numeste Icelandverse. Este aici de foarte multi ani si include chiar si aurole boreale. Noi obisnuiam sa-i spunem simplu, lumea, asa cum e ea.

Pana la urma, se pare ca metaversul si universul comunica intre ele, pentru ca Mark Zuckenberg a raspuns islandezilor pe Twitter:

La randul lor, islandezii i-au raspuns: “Oh, hi Mark! You're always welcome. Icelandverse is open 24/7!”

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related