[Obsesii part-time] Marian Ciungu: Eu vreau ca muzica să rămână acel lucru untouched. N-aș vrea să depind sau să trăiesc din muzică

[Obsesii part-time] Marian Ciungu: Eu vreau ca muzica să rămână acel lucru untouched. N-aș vrea să depind sau să trăiesc din muzică

Marian Ciungu, aka Dualtrx pe scena muzicii electronice, a ajuns pentru prima dată la Kubis când i s-a propus să filmeze și să editeze câteva clipuri pentru un brand cu o comunicare atipică. Cum se dă în vânt după provocări, a acceptat. De asta îi place să spună că nu el a ales comunicarea, ci comunicarea l-a ales pe el. Acum este editor și fotograf în cadrul agenției, iar în timpul liber se joacă cu sintetizatoare . În anii 90, cel mai mare beneficiu din faptul că era geek-ul cartierului venea din accesul la mult software. Așa s-a înfiripat în mintea lui ideea că și el poate face muzică, iar de atunci nu s-a mai oprit.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related