Propaganda a facut transferuri de top pentru "liga campionilor" din publicitate

Propaganda si-a intarit lotul pentru noul sezon, demonstrand intentiile de a deveni una dintre agentiile independente de top din piata. Agentia si-a consolidat linia de atac in principal prin atragerea de seniori cu o experienta de peste 5 ani fiecare si rezultate demonstrate in industrie. Astfel, echipa manageriala Propaganda s-a intarit cu inca doi membri - Laura Badea - Director de Media si Bogdan Ioan - Client Service Director. De asemenea, departamentul de creatie beneficiaza acum de experienta lui Dan Amariei, proaspatul Deputy Creative Director in cadrul Propaganda.

Obiectivele noii echipe vizeaza dezvoltarea si transformarea Propaganda intr-o puternica agentie full-service care sa ofere solutii complete clientilor sai. Noua etapa va porni de la principiile ce au stat la baza fondarii agentiei - pragmatism si solutii traduse in strategie, creatie si implementare cu rezultate de exceptie pentru clienti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related