McCann PR și Avenor College - parteneriat strategic pentru promovarea proiectelor educaționale inovatoare

McCann PR și Avenor College - parteneriat strategic pentru promovarea proiectelor educaționale inovatoare

Mccann PR și Avenor College au încheiat un parteneriat strategic de comunicare, pentru promovarea celor mai noi metode de educație și exemple de best practice, sprijinind astfel sectorul învățământului din România prin consolidarea unor repere educaționale pozitive și inovatoare.

Avenor College este o școală internațională bilingvă din București, înființată în 2007, având în prezent peste 600 de copii cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani și o echipă formată din peste 150 de membri. Școala este acreditată de Ministerul Educației din România și de British Schools Overseas și autorizată de Cambridge International Examinations să susțină examinări recunoscute la nivel internațional: Checkpoint, IGCSE și A level. De asemenea, este membră a Common Ground Collaborative, o rețea globală inovatoare de școli internaționale de elită. Avenor College a fost înființată de Fundația Avenor, o organizație non-profit, fondată de Diana Segărceanu și Florin Segărceanu.

„Credem că prin experiența și reputația câștigate în sectorul educației putem să inspirăm și dezvoltarea altor școli. Am ales parteneriatul cu Mccann PR care ne va sprijini să ducem mai departe mesajele și bunele practici Avenor. Avem o comunitate extraordinară de profesori și părinți, care sunt preocupați ca printr-o educație cu rost să schimbe lumea în bine prin ghidarea elevilor către cel mai bun viitor posibil, prin metode de învățare inovatoare, adaptate fiecărui copil în parte. Prin activitățile de comunicare pe care le vom desfășura cu Mccann PR ne propunem să aducem în discuție valorile și practicile Avenor și să inspirăm alte școli și alți profesori să aducă o schimbare pozitivă în întreg sistemul de învățământ”, spune Diana Segărceanu, Director executiv și co-fondator Avenor College.

Parteneriatul dintre Mccann PR și Avenor se concentrează pe susținerea și dezvoltarea activităților de comunicare externă și internă ale școlii, pentru a aduce valoare adăugată învățământului românesc prin surse de informare și exemple de calitate.

“Mă bucură că doi lideri din domeniile lor de activitate semnează acest parteneriat strategic. Credem în misiunea Avenor de a-i ghida pe copii să își creeze propriul traseu de învățare și să își contureze propriul viitor și ne dorim să sprijinim comunicarea inițiativelor inovatoare ale școlii. Educația de calitate este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem oferi copiilor, iar parteneriatul cu Avenor ne onorează”, a declarat Lavinia Chican, Senior Partner Mccann PR.

McCann PR este cea mai mare agenție de PR din România, oferind servicii de comunicare integrate unui portofoliu extins de clienți din domenii precum FMCG, Health, Technology, Sport & Lifestyle.  De-a lungul timpului, agenția a obținut numeroase premii locale şi internaţionale, consolidându-și un portofoliu de clienți lideri în industriile respective.

McCann PR are în prezent peste 18 ani de activitate și este afiliată la reteaua Weber Shandwick. In 2021, McCann PR a fost desemnată agenția de PR nr. 1 în România de Revista BIZ, pe baza studiului anual realizat de Unlock Romania. Portofoliul de clienti al agentiei include companii precum Coca-Cola Romania, Coca-Cola HBC, Metropolitan Life, Kaufland, Huawei, Heineken, CCC, Nestle, Microsoft, Ikea, Gefco, Nokian Tires, Konica Minolta, IBM, Rețeaua de Sănătate Regina Maria, Ponderas Academic Hospital, McDonald's, GSK Romania, Horia Tecău, LAWG, Dyson, Philip Morris Romania, Green Point, Hard-Rock Café Romania, Radisson Blu Bucharest, Conservation Carpathia, AstraZeneca, ORCAM, Sanofi, Bristol Myers Squibb etc.

Avenor College este o instituție educațională non-profit, o școală internațională bilingvă ancorată în cultura românească. Co-creăm pentru fiecare dintre elevii noștri între 2 și 18 ani experiențe de învățare stimulante care le formează competențele pentru viitor. Viziunea noastră este să creăm un reper educațional pozitiv și inovator în România.

Avenor College are dublă acreditare, atât în sistemul românesc, cât și în sistemul britanic. Am primit acreditarea Ministerului Educației din România, prin ARACIP, în urmă cu 12 ani, iar din anul școlar 2018-2019 avem confirmarea că îndeplinim și standardele British School Overseas (BSO), reprezentând Department for Education (DfE) din Marea Britanie.

În 2007, școala a pornit cu cinci elevi de clasa întâi. Cincisprezece ani mai târziu, Avenor College are peste 600 de elevi între 2 și 18 ani și o echipă cu peste 150 de membri. Școala are două sedii în zona de Nord a Bucureștiului: o elegantă vilă istorică în care funcționează grădinița și un campus special proiectat și construit la liziera pădurii Băneasa, în Greenfield,  pentru a găzdui școala și liceul.

Anul acesta, Avenor College deschide o nouă clădire dedicată copiilor din clasele 6-12 și își extinde astfel capacitatea pentru a primi elevi care își doresc să-și continue studiile în sistem britanic. 

Misiunea Avenor este să formăm liderii viitorului, provocându-i pe elevi să-și descopere calitățile și talentele, să-și creeze propriul traseu de învățare și să-și contureze propriul viitor. Lucrând împreună, co-creăm cel mai bun viitor pentru fiecare elev, pentru fiecare membru al comunității și pentru noi toți împreună, în cadrul școlii și dincolo de ea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related