KUBIS are 2 reprezentanți în juriile festivalurilor internaționale AD STARS şi WINA 2022

KUBIS are 2 reprezentanți în juriile festivalurilor internaționale AD STARS şi WINA 2022

KUBIS este singura agenție din România cu doi jurați la festivalurile internaționale de creație AD STARS Coreea si WINA Dubai, unele dintre cele mai importante competiții internaționale de publicitate care recunosc excelența în creativitate.

Carina Toma, Creative Director KUBIS, a jurizat în cadrul WINA Dubai – World Independent Advertising Awards, unul dintre cele mai prestigioase festivaluri globale care recunoaşte creativitatea agențiilor independente, atrăgând înscrieri de la peste 140 de agenții de pe cinci continente. 

Festivalul va celebra campaniile cu impact pozitiv asupra planetei prin categoria specială Good Causes.

„M-am bucurat să descopăr la WINA campanii care arată cum creativitatea are puterea de a transforma lumea, mai ales în aceste vremuri extrem de complicate din punct de vedere climatic, sanitar si geopolitic. Am văzut work valoros, pe care îl voi împărtăşi cu colegii mei din creație pentru a-i inspira în proiectele de zi cu zi, pentru clienții nostri.” punctează Carina Toma, Creative Director KUBIS.

Maria Teodorof, Creative Director KUBIS, va fi membru în juriul global AD STARS. Pentru mai bine de 14 ani ani, AD STARS a selectat cele mai inovative şi creative campanii de pe întreg mapamondul dintr-o bază de înscrieri numărând zeci de mii din peste 60 de țări.

AD STARS este singurul festival care premiază 2 dintre Grand Prix-uri cu un premiu în bani în valoare de 10.000 de dolari. Pentru a îmbunătăți calitatea înscrierilor, festivalul va limita, începând cu acest an, numărul de înscrieri la doar 6 per fiecare campanie. După perioada de pandemie, festivalul îşi va deschide porțile în acest an în format hybrid, cu o serie de activități desfăşurându-se în Busan, cel de-al doilea oraş ca mărime din Coreea, iar jurații vor evalua lucrările atât online cât şi în persoană.

„Datorită juriului prestigios atras an de an si formatului prietenos de înscrieri gratuite, Ad Stars are un număr comparabil de înscrieri cu festivaluri de calibrul Cannes Lions şi permite astfel acces juraților la o bază uriaşă de inspirație şi de trenduri în creativitate. Abia aştept să văd cel mai bun work al lumii din ultimele 12 luni.” adaugă Maria Teodorof, Creative Director KUBIS.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related