McCann Worldgroup Romania cauta NEXT STAR TEAM: meet Ionescu Lorena, Junior Account Executive @ MRM ROMANIA

McCann Worldgroup Romania cauta NEXT STAR TEAM: meet Ionescu Lorena, Junior Account Executive @ MRM ROMANIA

Grupul McCann a anuntat lansarea primului bootcamp creativ pentru cei tineri, ambitiosi si dorinici de noi aventuri.

Nu este insa pentru prima data cand echipa isi deschide usile pentru cei la inceput de cariera asa ca lansam o serie de articole prin care sa-i cunoastem pe cei care au crescut in McCann.

INCEPUTURI

Oriunde mergi publicitatea este pretutindeni, te înconjoară.

E fascinant cum este răspândită în diverse medii și ce putere mare de influențare/ convingere poate avea.

M-a atras publicitatea deoarece întotdeauna mi s-a părut un mediu libertin, flexibil, divers, care aduce mereu ceva nou și inspiră consumatorul din punct de vedere creativ.

După ce am aflat că în acest domeniu poți ține legătura cu oamenii mi-am dorit și mai tare să fac parte din această lume plină de frumos. Cu entuziasm am aplicat la internship în departamentul de CS din MRM și iată-mă aici astăzi.

EXPERIENTA DE JUNIOR

Prima campanie mare, un feedback care a ajuns la inima ori in stomac, care este cea mai vie amintire despre acea perioada?

Îmi aduc și acum aminte prima mea zi de junior. Am recunoscut de fiecare dată că am fost un om fără o experiență în spate, astfel că în prima zi ardeam de nerabdare să încep. Să cunosc oameni, să urmăresc mai întâi din spatele cortinei flow-ul, ca mai apoi, să iau parte la activitate. Am avut parte de o primă zi plină de explicații, prezentări, inductions pe branduri.

După o scurtă perioadă am intrat cunoscut și clientul. Au fost emoții, au fost perioade în care din stângăcie făceam mici greșeli, dar, atât colegii mei cât și clientul au fost înțelegători, calmi și m-au ajutat să trec peste impas.

NOW WHAT? PROUD MOMENTS

A trecut un an de când mă aflu aici și pot doar să mă bucur de fiecare zi, de fiecare lucru nou pe care îl învăț. Sunt mândră de mine, de cum am evoluat. Mă uit la omulețul mic care știa platonic ce se întâmplă într-o agenție, iar acum mă pot descurca singură cu proiectele pe care le am.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related