Cele mai interesante titluri din August, pe WeInvent.ro

Cele mai interesante titluri din August, pe WeInvent.ro

 “Ce mica-i vacanta mare si ce dor ne-a fost de ea”, vorba cantecului, dar acum uite-o ca s-a dus!

Parinti agitati se pregatesc sa ia din nou startul de dimineata, catre scoli, apoi intre scoli si diverse optionale si tot asa, luni bune, pana cand unii clacheaza sub concluzia ca artele martiale nu merg combinate cu dansul, chitara si engleza, in acelasi trimestru.

In aceasta efervescenta educationala, nu stim cine mai are chef de citit chestiuni legate de Markenting & Comunicare. Daca insa nu vreti sa va lasati de bunele obiceiuri, trecem in revista cele mai importante articole de pe WeInvent, din August.

Într-una dintre cele mai importante campanii Birra Moretti® ale sezonului, brandul aduce spiritul autentic italian mai aproape de noi toți, printr-o componentă puternică de influencer marketing. Pe scurt, creatorii de conținut din întreaga lume s-au adunat în această vară la Villa Moretti din Toscana, pentru a sărbători împreună „gioia di vivere” și pentru a aduce această stare de spirit mai aproape de noi toți. Mai multe in articolul de aici.

Are peste 17 ani in publicitate, obtinuti la agentii cunoscute precum Odyssey, Next Advertising, Infinit Solutions si este foarte sincera si deschisa. Am vorbit cu Alice Gavril, Client Service Director la Godmother, despre secretele meseriei, calitatile necesare unui bun account, cum oferi feedback si iti motivezi echipa, precum si evolutia industriei de publicitate in ultimii ani, etc.. Un interviu de Romanita Oprea, din seria #reinventyourself #reinventyourbusiness.

PR-ul si marketingul in general, plus cunoasterea cel mult mecanica si ne-nuantata (alt eufemism mai corect politic nu am gasit!) a englezei britanice (caci franceza, germana, spaniola, rusa sunt chiar limbi straine) genereaza in lumea actuala de business, de prea multe ori, situatii cel putin comice daca nu ar fi chiar tampitele… Despre ispravi din acest registru, intr-un articol semnat Cezar Baciu.

Vine dintr-un sat de Bucovina, iar dupa cativa ani de asistenta de regie si o scoala in Los Angeles a devenit regizor cu acte in regula. Spoturile lui Andrei Mindru le-ai vazut cu siguranta in ultimii ani la TV in pauzele publicitare, dar recent a incoltit in minte si gandul de a face un serial. Andrei nu crede ca si-a definitivat inca un stil al sau, dar daca o sa-i urmaresti productiile, sigur vei vedea anumite elemente care-l recomanda. Spune ca stilurile clasice vor ramane mereu la moda, dar e loc mult si pentru inovatie, e loc pentru fiecare. Sta mult pe Tik Tok, iar ca freelancer isi balanseaza bine rutina de lucru cu activitatile care-i fac viata mai diversa, fie ca e vorba de gaming sau baschet. Un interviu din seria #reinventyourself  #reinventyourbusiness

Freelance content creator si specialist in comunicare si social media cu experienta extinsa, Andreea Irimia a ajuns cunoscuta in afara bulei comunicarii recent, la cativa ani dupa lansarea platformei Think Healthy. Am avut o conversatie deschisa si frumoasa despre inceputuri, provocari, pasiuni, industria de comunicare, pandemie si viitor. Un interviu de Romanita Oprea, din seria #reinventyourself #reinventyourbusiness

Romanian Business Consult (RBC), cu o experiență de 31 de ani pe piața de retail, cu o bază solidă de cunoștințe în detaliu ale soluțiilor de automatizare implementate și cu o înțelegere în ansamblu a proceselor de business, face trecerea firească spre extinderea portofoliul tehnologic. RBC își propune să livreze roboti software care să acopere nevoile și să ofere soluții pentru provocările pe care tehnologiile precedente nu au reușit să le satisfacă până în prezent. Astfel, începând de anul acesta RBC va include în portofoliul lor de soluții Tailent Automation Platform(TAP™) și încheie un parteneriat strategic cu compania Tailent pentru a oferi împreună retailerilor angajați digitali care eliberează, reorganizează, ajută oamenii să aibă mai mult timp, oferindu-le posibilitatea să își concentreze atenția pe activitățile principale sau să ofere suport consistent fluxului operațional. Mai multe in articolul de aici.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Godmother

We are brand experience artisans Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audientele prin... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related