[PR de criză] Roxana Dibă: Există o lipsă de răbdare și o obsesie de a transforma orice criză în oportunitate

[PR de criză] Roxana Dibă: Există o lipsă de răbdare și o obsesie de a transforma orice criză în oportunitate

Pandemia a pus brandurile sub o presiune imensă pentru că trebuie să împace așteptări complexe, venite din mai multe părți, pe subiecte variate și, uneori, contradictorii, spune un studiu McKinsey din 2021.

Există o presiune ca brandurile să fie impecabile, active și mereu prezente, cu un răspuns pregătit în buzunar, spune și Roxana Dibă, Managing Director Golin. Este un proces în care apar inevitabil erori, iar ultimii ani au venit cu o lipsă de răbdare și o presiune sub care mulți oameni de PR cedează. Se creează un cerc vicios care nemulțumește pe toată lumea, explică Roxana, care amintește de o regulă nescrisă, dar necesară în gestionarea crizelor de comunicare: să respiri adânc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related