[PR de criză] Veronica Plăcintescu: Doar când nu înveți, rămâi în negare sau te convingi că totul a fost ok, abia atunci eșuezi

[PR de criză] Veronica Plăcintescu: Doar când nu înveți, rămâi în negare sau te convingi că totul a fost ok, abia atunci eșuezi

Eșecul este inacceptabil și doar succesul este permis. Sună cunoscut? Pentru cei care au crescut crezând că valoarea personală e dată de note bune și coronițe, probabil. Dar eșecul este necesar și adevărata nereușită este să nu înveți din experiență sau să te faci că nu s-a întâmplat, spune Veronica Plăcintescu, care și-a început cariera ca reporter financiar și a continuat ca profesionist PR.

A aflat din experiență că oricât de bună ar fi reputația unei companii, trebuie să fie mereu atentă la satisfacția stakeholderilor. Publicul a devenit tot mai justițiar și reactiv, iar brandurile au nevoie de  celule și simulări de criză, cu îmbunătățirea constantă a timpului de răspuns.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related