Bucura-te mai mult cu Dorato si McCann

Campania de lansare a brandului Dorato – vinul spumant din portofoliul Zarea - poarta semnatura agentiei McCann Erickson. Conform unui studiu international, care indica faptul ca romanii sunt printre cei mai tristi oameni din lume, campania este un manifest pentru fericirea romanilor, indemnandu-i sa se bucure cat mai des.

“Pentru Dorato am construit o campanie de atitudine, prin care ii indemnam pe romani sa profite mai mult de orice prilej de bucurie si sarbatoare. Am reusit astfel sa ramanem in limitele categoriei, creand totusi o voce distincta pentru aceasta marca tanara. Echipa de creatie a fost inspirata de studiul britanic privind gradul de fericire al popoarelor lumii; dupa cum bine stiti, noi ne-am declarat printre cele mai nefericite natii, iar spotul dramatizeaza aceasta realitate intr-o maniera ironica.”, Alexandru Dumitrescu – Associate Creative Director, McCann Erickson.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related