Drumul spre Creative Express. Ștefana Grigoraș: Fac parte dintr-o generație ce nu poate fi mințită cu o imagine frumoasă sau cu un final fericit

Drumul spre Creative Express. Ștefana Grigoraș: Fac parte dintr-o generație ce nu poate fi mințită cu o imagine frumoasă sau cu un final fericit

Ștefana Grigoraș nu știa că vrea să facă publicitate înainte să intre în domeniu. A terminat un liceu cu profil real, a continuat facultatea și masterul la ASE și apoi a ajuns la școala ADC. După primul proiect aici, și-a dat seama că asta vrea să facă mai departe. Are un an și jumătate experiență în publicitate și e Junior Copywriter @ Publicis Romania.

Ștefana a fost selectată, alături de Eduard Manolache, pentru Creative Express, un program realizat de ADCE, care va avea loc între 29 septembrie și 1 octombrie, la Vilnius, capitala Lituaniei. The Creative Express este un spațiu de întâlnire și creație pentru cei mai buni art directori, copywriteri și designeri din noile generații, o ocazie de a se inspira și a învăța de la colegii lor din alte țări. 

Intra in contul tau sau creeaza-ti unul pentru a citi acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Companii

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related