Elfi - prima hârtie igienică pe Spotify, din România

Elfi - prima hârtie igienică pe Spotify, din România

MAINSTAGE The Agency lansează primul cont de Spotify al unui brand românesc de hârtie igienică.

Elfi, producătorul 100% românesc de hârtie igienică are deja o tradiție în a comunica lucruri mai altfel. De data aceasta, Elfi vine în ajutorul românilor care “stau pe laptop”, prin lansarea contului de Spotify -  gândit să-i ajute în momentele mai delicate ale iernii, când lucrurile nu vin de la sine.

„Luna ianuarie e o lună complicată, în care ne confruntăm cu multe situații de anxietate și blocaje. Pentru a face lucrurile mai ușoare, măcar în momentele de intimitate, am lansat contul de Spotify al brandului Elfi. Playlistul Elfi e fost compus din piese relaxante, care sperăm să încurajeze procesele fiziologice normale.”, menționează Laur Răboj, creativ la MAINSTAGE The Agency.

Playlistul a fost curatoriat împreună cu Alexandru Popa, Medic Specialist Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice, care adaugă un strat de seriozitate inițiativei.

“Încă din cele mai vechi timpuri, muzica a reprezentat o metodă de relaxare și destindere pentru oameni. Prin efectul său de ameliorare a anxietății și de reducere a stresului, aceasta poate ajuta la diminuarea simptomelor sindromului de colon iritabil, printre care și constipația. Între sistemul nervos și cel digestiv există o legătură foarte strânsă, prin intermediul axei intestin-creier. Aceasta constă într-o comunicare bidirecțională care leagă centrii emoționali și cognitivi cerebrali cu activitatea intestinală. Chiar dacă nu este un tratament în sine, muzicoterapia ajută și are beneficii în ameliorarea sindromului de colon iritabil și în eficientizarea tranzitului intestinal.”

Proiectul urmează să se extindă în clădiri de birouri din zona Pipera - București, iar echipa speră ca Elfi să devină furnizorul oficial al coloanei sonore destinate acestor grupuri sanitare.

 

Credits:

Din partea MAINSTAGE The Agency
Eduard Tomeci - head of social media
Gabriela Alexandrescu - Head of Client Service
Laur Răboj - co-creative director
Tavi Angheluș - co-creative director
Florin Pădurean - senior art director
Maria Păunescu - account manager
Răzvan Brătilă - social media manager

Cu susținerea lui Alexandru Popa, Medic Specialist Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Sectiune



Branded


Related