Finansbank si Maximize Communications sustin si pe sfarsit de an investitiile IMM-urilor

Luna decembrie marcheaza lansarea unui nou produs destinat finantarii IMM-urilor – InvestFinans. Astfel, Finansbank demonstreaza inca o data implicarea in sustinerea proiectelor Intreprinderilor Mici si Mijlocii prin lansarea de produse inovatoare, specifice nevoilor de finantare ale fiecarui domeniu de activitate.

InvestFinans isi propune sa ofere firmelor mici si mijlocii o solutie de finantare, pentru a putea face fata cu succes schimbarilor legate de integrarea in Uniunea Europeana, astfel incat sa isi poata dezvolta si sustine afacerile pe Piata Unica Europeana.
Astfel, InvestFinans ofera finantare de pana la 100% (inclusiv TVA), pentru credite de maxim 200.000 EUR, durata de finantare fiind de pana la 7 ani, iar perioada de gratie de pana la 9 luni. Principalele destinatii ale creditului sunt finantarea achizitiilor de echipamente si mijloace fixe, dar si a modernizarii si extinderii de imobile (birouri, depozite, spatii productive, etc.).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related