[Scoala ADC*RO] Elena Niță: Orice schimbare de perspectivă e un bun început al creativității, cum continui ține de tine și de unde sau la cine vrei să ajungi

[Scoala ADC*RO] Elena Niță: Orice schimbare de perspectivă e un bun început al creativității, cum continui ține de tine și de unde sau la cine vrei să ajungi

Poți învăța din orice. Aceasta e deviza Elenei Niță, absolventa Școlii ADC, promoția 2023. De la oamenii pe care îi întâlnești, prieteni sau străini, specialiști în domeniile lor sau nu, clienți sau profesori, din întâmplările pe care te lași să le trăiești, din viață, din școli, din cărți. Important e să fii deschis să găsești inspirația și să nu cazi în plasa rețetelor de-a gata. Elena are 31 de ani, locuiește în Cluj-Napoca, a terminat Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, specializarea Publicitate, din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, și, anul trecut, s-a înscris la Școala ADC. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related