v8 a câștigat 4 trofee la Iab Mixx Europe Awards cu două campanii Kaufland: Grand Job Experience și Pe Limba Românilor

v8 a câștigat 4 trofee la Iab Mixx Europe Awards cu două campanii Kaufland: Grand Job Experience și Pe Limba Românilor

v8 și-a făcut intrarea la nivel European cu 4 premii câștigate la Iab Mixx Europe Awards. Cele două campanii recunoscute și la nivel local, Pe Limba Românilor și Grand Job Experience, ambele gândite și create pentru brandul Kaufland România au adus în România 1 Gold,  2 Silver și 1 Bronze pentru categoriile: Social Media, In-Gaming, Product Innovation și Influencer Marketing.

“Avem norocul să avem drept client un brand care pune entertainment-ul înaintea unui comunicări clasice și care vorbește cu target-ul său fară să-i fie teamă să încerce medii noi, nebătatorite. Atât premiile câștigate la IAB Europe, cât și cele 22 de premii câștigate la festivalurile locale din 2022 se datorează unei colaborări agenție client construită pe o bază solidă: dorința de a ține pasul cu trendurile alea digitale la care mai întăi te dai doi pasi în spate și te întrebi cum funcționează. Faptul că una dintre cele două campanii câștigătoare este de gaming nu este o întâmplare. În ultimul an, v8 a deconstruit acest univers și a integrat în echipă oameni specializați în domeniu care au ADN virtual solid și care fac parte din comunitate de gaming”, declară Adina Stănescu, Creative Director v8.

 

"Creativitatea nu are granițe! După câștigarea a 22 de premii cu aceste proiecte în 2022, cele 4 obținute la IAB Europe vin să confirme încă o dată acest fapt remarcabil, evidențiind puterea și perspectiva extraordinară a echipei v8. Suntem mândri să colaborăm cu un client cu o viziune cu totul specială, Kaufland, și considerăm că aceste premii reprezintă o onoare și o recunoaștere pentru parteneriatul nostru fructuos.” declară Ionuț Andrei, CEO v8.

 

„Noi, la v8, suntem dovada vie că se poate. Se poate și dintr-o agenție relativ mică și extra independentă. Se poate să ai o relație de prietenie cu un client foarte mare. Se poate și remote, de oriunde din țară sau din lume (Cluj aici, Elveția alții). Se poate și cu buget mare, și cu buget mic. Se poate mult și bine. Îi sunt recunoscătoare echipei de arți, copy, CS și manageri fără de care n-am fi putut la fel de tare. Salutare, Europa! Mai venim.”, spune Andreea Siran, Group Creative Director.

Ne bucurăm că proiectele pe care le gândim, executăm și implementăm sunt recunoscute la nivel European. Când ai o echipă mișto și un client care vrea să facă lucruri creative și inovatoare, rezultatele nu întârzie să apară.”, spune Alexandra Coancă, Senior Account Manager.

„Aceste premii vin ca o confirmare a faptului că atunci când o echipă este strâns legată și crede foarte tare într-o idee, nimic nu este imposibil. Suntem foarte fericiți că avem un client care ne dă spațiu să ne jucăm și asta e cel mai important în domeniul creativ. Și mai cred că nu ar trebui să uităm nici noi niciodată să ne jucăm, pentru că așa ies cele mai faine idei.”, spune Adriana Paulică, Serior Art Director.

„Din Bacău, de la simple diplome de participare, acum în Europa cu premii internaționale. Da, sunt în locul potrivit, cu oamenii potriviți.”, spune Rareș Boghiu, Art Director.

 

Credits:

Echipa Kaufland Marketing – „Proiect Pe Limba Românilor”
Alina‑Roxana Golopența – Marketing Director
Silviu Buidan - Head of Digital Marketing
Maria Ionescu - Senior Marketing Specialist
Valeria Romanciuc - Social Media Marketing Specialist
Iustin-Răzvan Moței - Social & Online Marketing Specialist
Cosmin Ezaru – Creative Marketing Director

Echipa Kaufland Employer Branding – „Proiect Grand Job Experience”
Estera Anghelescu - Recruiting & Employer Branding Director
Alexandra Munteanu - Employer Branding Specialist
Karla Riskovics - Employer Branding Specialist

Echipa v8
Adina Stănescu – Creative Director
Andreea Siran – Group Creative
Adriana Paulică – Senior Art Director
Rareș Boghiu – Art Director
Laura Fluture – Senior Art Director
Paul Traian – Copywriter
Alexandra Coancă – Senior Account Manager
Corina Angearu – Client Service Director
Ionuț Andrei – GM & Strategy Director
Andrei Dragu – Chief Operations Officer
Liviu Isop - AV Producer

Casa de Productie “Pe Limba Românilor”
Saga Film
Nicolae Constantin Tănase – Regizor

Agenție de Gaming & Implementare “Grand Job Experience”
Nexus Gaming
Octav Crețu - CEO la Nexus Gaming

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related