Bear Right Tax de la The NEW, doua trofee la IAB Mixx Europe 2023

Bear Right Tax de la The NEW, doua trofee la IAB Mixx Europe 2023

După trofeele obținute la ediția națională a IAB Mixx Awards, TheNEW continua sa câștige premii de creație și la etapa europeana a aceleiași competiții de comunicare digitala, confirmând nivelul ridicat al campaniilor sale și commitment-ul pentru work creativ de calitate.

Astfel, în cadrul Galei Interact care a avut loc la Madrid pe 23 mai, Bear Right - client Agent Green - a fost nominalizata de trei ori și premiata cu argint în categoriile Video Advertising și Social responsibility/Non-profit. Aceste doua trofee se adauga altor distincții și nominalizări obținute la Epica și Internetics la finalul anului 2022. 

“Bear Right e o campanie curajoasa prin care dorim sa atragem atenția brandurilor ca e momentul sa “put their money where their mouth is” și sa contribuie la binele social. The Bear Right e o taxa de copyright fictivă, evident, dar atat de necesară pentru finanțarea unui sanctuar al urșilor din banii făcuți prin folosirea imaginii ursului de către branduri și companii. Trolling-ul făcut în social media și tracțiunea pe care avut-o campania în comunitățile brandurilor și nu numai ne arataca am făcut si facem ce trebuie. Mulțumim brandurilor care au înțeles și au apreciat inițiativa noastră, chiar dacă mai putin ortodoxa, și mai ales celor care au văzut în ea o platforma open-source de CSR”, a declarat Claudiu Dobrita, Creative Partner The NEW.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Sectiune



Branded


Related