Navigating the Digital Landscape: Un eveniment Zitec dedicat strategiilor de digital marketing performante

Navigating the Digital Landscape: Un eveniment Zitec dedicat strategiilor de digital marketing performante

Te invităm la un eveniment captivant, care îți va deschide ușa către succesul în mediul digital! Zitec, liderul pieței de IT & Digital Marketing din România, va fi gazda evenimentului Navigating the Digital Landscape: Strategies for Business Success, ce va avea loc pe data de 13 iunie, la sediul companiei din Bucuresti. Nu rata această oportunitate unică de a învăța cum să alegi, să evaluezi și să folosești platformele de promovare online pentru a obține performanțe maxime!

Participarea la eveniment este GRATUITĂ, iar informațiile pe care le vei primi sunt neprețuite pentru dezvoltarea abilităților și cunoștințelor necesare pentru a obține vizibilitate în mediul digital.

Ce te așteaptă la Navigating the Digital Landscape? Un line-up de speakeri experți în domeniul digital marketingului, care vor aborda cele mai recente tendințe, cele mai bune practici și strategii pentru a obține succesul dorit în campaniile online.

 

Despre speakerii evenimentului

Ivona Roșca - Fii gata să primești insighturi prețioase de la Ivona, Head of Strategy al diviziei de digital marketing a Zitec. Cu peste 11 ani de experiență, Ivona conduce o echipă de specialiști în crearea de strategii de digital marketing cu impact real in succesul business-urilor. Ea îți va împărtăși insight-uri valoroase dezvoltarea strategiilor de digital marketing bazate pe date si analize detaliate ale publicului țintă și al comportamentului acestuia în mediul online.

Alina Ciotârnel - Ca Head of Media al diviziei de digital marketing la Zitec, Alina are o perspectivă globală asupra peisajului în continuă schimbare al strategiilor de media buying. Cu peste 13 ani de experiență în digital marketing, Alina te va ghida prin complicata lume a selectării platformelor de media buying cu cel mai mare potențial și activarea strategiei printr-un mix de canale eficient, care împreună cu o selecție de placement-uri și creative bine alese să te ajute să rulezi o campanie de succes.

Steliana Moraru - este invitata specială a evenimentului Navigating the Digital Landscape, în calitate de  Chief Operating Officer la OTP Leasing Romania. Steliana are un background divers, care include managementul afacerilor, transformarea digitală, marketing și responsabilitatea socială corporativă. Este un mentor și un speaker pasionat, dornică să-și împărtășească experiența în ceea ce privește cele mai eficiente strategii de digital marketing.

În cadrul evenimentului Navigating the Digital Landscape, speakerii noștri îți vor arăta cum să creezi și să aplici strategii pentru a genera trafic, a crește vizibilitatea online și a-ți dezvolta afacerea. Vei beneficia de tips & tricks valoroase despre măsurarea succesului, analiza datelor și optimizarea campaniilor pentru a obține rezultate maxime.

 

Descoperă tips & tricks pentru strategiile de digital marketing

Ești pregătit să pătrunzi în peisajul digital și să obții rezultate remarcabile pentru afacerea ta? Ai oportunitatea de a afla informații valoroase și sfaturi utile pe care le poți aplica imediat! În cadrul evenimentului Navigating the Digital Landscape, vei obține o privire de ansamblu asupra peisajului digital și vei înțelege exact de ce ai nevoie pentru a te diferenția într-o piață care devine tot mai competitivă.

Dar asta nu este tot! Vei avea, de asemenea, oportunitatea de a face networking cu lideri care activează în diverse industrii, dar și cu experți de digital marketing. Indiferent dacă dorești să-ți îmbunătățești cunoștințele sau să-ți dezvolți afacerea, evenimentul organizat de echipa de digital marketing a Zitec este unul care nu trebuie ratat.

Într-o lume în care prezența online a companiilor este esențială, trebuie să ai o strategie de digital marketing eficientă, care să te scoată în evidență. Pentru a rămâne relevant în peisajul digital din ziua de azi, trebuie să te diferențiezi și să-ți adaptezi abordarea. În cadrul evenimentului, vei descoperi strategia din spatele alegerii platformelor de digital marketing potrivite pentru un impact maxim.

Vino alături de experții Zitec și invitata specială din partea OTP Leasing și află mai multe despre cele mai eficiente strategii de online marketing. Vei învăța cum să-ți creezi o prezență digitală solidă, care să genereze rezultate pe termen lung. 

Lider pe piața IT & Digital Marketing din România, Zitec este specializată în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, aplicații mobile, blockchain, precum și servicii de digital marketing. 

Pentru serviciile de digital marketing, compania a fost nominalizată în topul agențiilor de digital din România conform Forbes în 2019 și 2020, înregistrând o creștere a cifrei de afaceri de peste 60% în 2021 față de anul precedent. Pentru activitatea sa din 2021, Zitec a fost desemnată ‘Compania Anului’ la Gala ANIS România 2022, primind această distincție și în anul 2020. Zitec este partener al Comunității Europene prin prisma proiectelor europene finalizate sau aflate în faza de implementare în cadrul programelor Ambient Assisted Living și Erasmus +.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zitec

Lider pe piata IT & Digital Marketing din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related