Festivalul de publicitate Ad'Or 2005 la a 5-a Editie

Ad'Or premiaza excelenta in creativitatea romaneasca
Aflat la a cincea editie, Festivalul de Publicitate Ad'Or - cel mai important reper in industria de profil din Romania - acopera toate formele de publicitate, de la spoturi TV si radio pana la printuri si direct mailing. Organizat de Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (RAAA) in parteneriat cu Business Media Group, Ad'Or 2005 se va derula in perioada 24 - 27 mai la World Trade Center, expozitia desfasurandu-se in incinta World Trade Plaza.

Castigatorii Festivalului Ad`Or din acest an vor fi desemnati in seara de 28 mai, in cadrul unui spectacol de gala. Scopul manifestarii este recunoasterea excelentei si creativitatii in publicitatea romaneasca. Festivalul va gazdui seminarii sustinute de personalitati marcante ale industriei publicitatii din Romania si strainatate, alaturi de reprezentanti ai industriilor conexe. In paralel cu seminariile, cei interesati de publicitate vor avea ocazia sã viziteze expozitia cuprinzand cele mai bune lucrari din domeniu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

SectiuneBranded


Related