Izabela Albrychiewicz devine CEO al GroupM CEE

Izabela Albrychiewicz devine CEO al GroupM CEE

GroupM, grupul de investiții media al WPP, anunță numirea Izabelei Albrychiewicz la conducerea piețelor GroupM din CEE în calitate de CEO. GroupM CEE reprezintă o comunitate care cuprinde 10 piețe din Europa: Croația, Republica Cehă, Bosnia și Herțegovina, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ucraina.

Izabela Albrychiewicz preia această nouă poziție după patru ani petrecuți în funcția de CEO al GroupM Polonia și o carieră de peste 24 de ani în cadrul rețelei WPP.

Alinierea piețelor CEE permite GroupM să răspundă și mai eficient cerințelor clienților. În calitate de CEO, Albrychiewicz va ajuta clienții să își atingă ambițiile și obiectivele de afaceri. Cele 10 țări din cadrul alianței reprezintă un punct central pentru creșterea și dezvoltarea clienților în regiunea EMEA, fiind considerate piețe care promovează inovația și excelența.

Josh Krichefski, CEO GroupM EMEA și UK: "Unirea piețelor CEE pune în valoare amploarea lor colectivă pentru a permite o eficiență și o rapiditate mai mare în luarea deciziilor, precum și pentru a deschide mai multe oportunități de carieră pentru angajații noștri. Abordarea noastră va sprijini clienții alături de care lucrăm și care au obiective de business în regiunea CEE, precum și clienții internaționali care vizează să intre în regiune. Iza a ocupat informal acest rol de ceva timp. Îl formalizăm, întrucât considerăm că Iza și noul ei rol sunt fundamentale pentru succesul alianței GroupM CEE."

Izabela Albrychiewicz, CEO GroupM CEE: "În perioada în care am condus informal alianța GroupM CEE, am avut ocazia să cunosc și să înțeleg piețele din regiune. Văd un potențial mare pentru o cooperare mai strânsă, alături de un schimb de cunoștințe și de inovație. Formalizarea noului meu rol coincide cu tendința clienților de regionalizare a departamentelor de marketing și cu necesitatea lor de parteneri de agenție cu reprezentare aliniată. Prin noul meu rol, voi fi mai aproape de nevoile clienților noștri și de specificul pieței media din ce în ce mai globalizate. GroupM și agențiile noastre se află într-o poziție unică pentru a sprijini clienții în definirea unei noi ere în publicitate, ca cel mai mare jucător de pe piață, cu o cotă care oscilează în jurul valorii de 30% în investițiile publicitare."

CEO-ul regional al GroupM subliniază potențialul macroeconomic al regiunii CEE, care în următorii ani se va dezvolta mai rapid decât economiile occidentale, în conformitate cu previziunile Comisiei Europene. Investițiile publicitare în regiune vor fi susținute, printre altele, de rata redusă a șomajului în majoritatea țărilor din regiune, care afectează deciziile de cumpărare în mai multe categorii - de la bunuri de larg consum (electronice, automobile, mobilier), până la investiții imobiliare. Regiunea CEE a devenit populară ca locație pentru investițiile directe străine, așa cum s-a văzut în ultimii ani.

GroupM este grupul de investiții media al WPP și cea mai importantă companie de investiții media din lume, având misiunea de a modela următoarea eră a media în care publicitatea funcționează mai bine pentru oameni. Compania este responsabilă pentru peste 60 de miliarde de dolari în investiții media anuale, conform măsurătorilor efectuate de biroul independent de cercetare COMvergence. Prin agențiile sale globale Mindshare, Wavemaker, EssenceMediacom și mSix&Partners, precum și prin soluțiile de performanță cross-channel (GroupM Nexus), soluțiile de management de date (Choreograph), de divertisment (GroupM Motion Entertainment), GroupM valorifică o combinație unică de amploare globală, expertiză și inovație pentru a genera valoare sustenabilă pentru clienți, indiferent unde își desfășoară afacerile. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

GroupM

WE ARE SHAPING THE NEXT ERA OF MEDIA. EVERY DAY. MINDSHARE, MEDIACOM, WAVEMAKER, ESSENCE, AND M/SIX—OUR AGENCIES ARE THE FRONT LINE TO A NEW ERA OF MEDIA STRATEGY AND INNOVATION. And because we have three of... vezi detalii »

Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

EssenceMediacom Romania

At EssenceMediacom Romania, we believe in People First, Better Results.We help people, brands and businesses unlock their growth potential. Growing brands is harder than ever. Economies are unstable. Retailers,... vezi detalii »

Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related