Working with Cancer primește Grand Prix for Good la Cannes Lions 2023

Working with Cancer primește Grand Prix for Good la Cannes Lions 2023

La cinci luni de la lansarea sa la Davos și de la apelul de conștientizare la nivel mondial care a urmat în cadrul Super Bowl, proiectul Working with Cancer a primit Grand Prix for Good la Cannes Lions, distincție care celebrează utilizarea creativității pentru un impact pozitiv nu numai asupra business-ului și a brandurilor, ci și asupra lumii în general.

Cu peste 600 de companii implicate, având impact asupra a peste 20 de milioane de angajați, Working with Cancer este o adevărată coaliție trans-sectorială, care promovează progresul social în toate culturile și zonele geografice, pentru a pune capăt stigmatizării cancerului la locul de muncă. Proiectul continuă să ia amploare, acoperind sectoare corporative, inclusiv guvernamentale, cel mai recent, confirmând statul francez semnarea angajamentului.

Arthur Sadoun, CEO la nivel global și Președinte al Publicis Groupe a afirmat: “În numele celor 600 de companii care au aderat deja la proiect, aș dori să mulțumesc juriului pentru că a dus Working with Cancer la un alt nivel de conștientizare globală. Primirea recunoașterii Grand Prix for Good demonstrează mai departe ceea ce este posibil atunci când ne unim pentru a face schimbări pozitive. Ca industrie, nu există prea multe cauze sau inițiative sociale pe care le putem influența în totalitate. Ștergerea stigmatului cancerului la locul de muncă este una pe care ne-o putem asuma și pe care o putem schimba pentru totdeauna”.

Mel Routhier, Președintele Juriului Health and Wellness și CCO VMLY&R Chicago, a adăugat: “Working with Cancer ne-a surprins. Nu numai că am văzut o idee strălucit de creativă, dar am văzut, de asemenea, o idee cu impact la nivel global - cu amploare, incluziune și potențial real de a schimba pentru totdeauna grija față de angajați. Gândul că acest moment ar putea marca începutul a ceea ce într-o bună zi va fi considerat o miză pentru modul în care companiile își sprijină angajații este extrem de puternic. Și merită cea mai mare recunoaștere prin Grand Prix For Good".

Publicis Groupe România, prezent de peste 25 ani pe piața locală, este cel mai mare grup de marketing, comunicare și transformare digitală din România, având la bază sinergia dintre Creativitate și Tehnologie. Grupul oferă clienților acces la cele mai avansate Servicii și Instrumente de lucru, concentrate în patru arii de expertiză: Comunicare, Media, Data și Tehnologie.

Cu o expertiză solidă în toate verticalele de business relevante, Publicis Groupe România asigură, prin modelul său de business - Power Of One - un Management fluid al Resurselor și Competențelor alocate fiecărui Client în parte.

În portofoliul Publicis Groupe România se află unele dintre cele mai puternice agenții de marketing și comunicare din lume: Publicis, Leo Burnett, Saatchi&Saatchi+The Geeks, MSL The Practice, Zenith, Starcom și Spark Foundry

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related