Oxygen semnează campania integrată de comunicare pentru iaurtul cu specific grecesc de la Olympus

Oxygen semnează campania integrată de comunicare pentru iaurtul cu specific grecesc de la Olympus

Oxygen, agenție independentă de comunicare, semnează campania integrată de comunicare pentru promoția de vară a iaurtului cu specific grecesc de la Olympus. Promoția are loc în fiecare an și păstrează în focus gama de iaurt Olympus cu specific grecesc. Spotul TV îl are în centru pe Daniel Buzdugan, cu care brandul colaborează încă de anul trecut, iar comunicarea este centrată pe mesajul de vacanță în Grecia: consumatorii află că fiecare linguriță din gama de iaurturi cu specific grecesc îi duce mai aproape de Grecia, una dintre destinațiile de concediu preferate de români.

Campania pornește de la insightul că românii nu văd Grecia doar ca pe o simplă destinație de vacanță de vară, ci ca pe o adevărată stare de spirit. Sunt îndrăgostiți de vibe-ul pe care îl oferă, însă programează cel mult o vacanță pe an aici, iar restul timpului visează cu ochii deschiși. Campania surprinde creativ această stare și, asemenea campaniilor desfășurate împreună cu Olympus în ultimii 10 ani, vizează să-i aducă pe consumatori cât mai aproape de experiența autentică grecească”, a declarat Alina Mocanu, Senior Account Manager Oxygen. 

A devenit deja o tradiție ca Olympus să organizeze o campanie de vară în fiecare an. Pentru noi este ca o recompensă pentru clientul fidel al gustului unic al iaurtului cu specific grecesc Olympus. În toată această perioadă, consumatorul se bucură de discounturi generoase la raft și, mai mult, are șansa de a câștiga prin tragere la sorți numeroase alte premii.

Anul acesta, campania vorbește despre dorul de vacanță, despre bucuria și nerăbdarea de a ști că ești cu un pas mai aproape de destinația favorită și, așa cum demonstrează și statisticile, românii iubesc Grecia”, a declarat Mădălina Toma, Marketing Director Olympus. 

Campania se desfășoară între 22 mai și 17 iulie, iar mixul de comunicare al campaniei cuprinde: instore (materiale de comunicare), OOH, digital (postări în social media susținute și de Daniel Buzdugan și campanii media) și TV.

 

KV-ul de campanie este unul inedit, fiind realizat în urma unui photo shooting, în care echipa a surprins conceptul folosind efectul Tiny Planet. Astfel, KV-ul îl prezintă pe Daniel Buzdugan deasupra globului pământesc și transmite consumatorului mesajul că poate primi ca premiu întreaga Grecie.

Echipa OXYGEN:
Cosmin Baba – Creative Director
Agatha Müler – Group Creative Director
Andrei Mihăilescu – Group Creative Director
Magdalena Cernat – Group Account Director
Alina Mocanu – Senior Account Manager
Georgiana Bălan – Account Executive
Teodora Țeican – Senior Social Media Manager
Aura Crăciun – Social Media Manager
Daniela Apostol – Traffic Manager

Cu birouri în București și Cluj-Napoca, Oxygen este o agenție integrată de comunicare, iar portofoliul de clienți reunește companii locale și internaționale precum: Vodafone, Enel, Arctic, Farmec, Gerovital, Nufar, Triumf, Baneasa Shopping City, Olympus, Betano, Moncler, BERD, Garanti BBVA, VEKA Romania, Siniat – Grupul Etex, Selgros, Patria Bank, Sony Pictures AXN, Skechers, UNIQA, Tenaris, Sephora și mulți alții. Misiunea Oxygen este de a crește în mod sustenabil branduri și businessuri, prin insighturi, abordare strategică și campanii integrate axate pe rezultate. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related