[Scoala ADC*RO] Ionuț Cristian Cioroiu: Creativitatea e CNP-ul creierului nostru

[Scoala ADC*RO] Ionuț Cristian Cioroiu: Creativitatea e CNP-ul creierului nostru

La început a fost haos. Așa sună geneza juniorului din creație, spusă de Ionuț Cristian Cioroiu, șeful de promoție al ediției 2023 Școala ADC. Dar un haos bun, generos cu învățatul. Ionuț a vrut teatru, dar a ajuns într-o companie, iar după doi ani de joburi corporate și burnout, și-a regândit parcursul și a luat-o de la zero în publicitate. A învățat de la oamenii din industrie și din Școala ADC, pe care a absolvit-o recent cu coroniță. 

”Învăț constant. De la oameni, în principiu. De la colegii de agenție când lucrăm pe aceleași proiecte. De la colegii de agenție cu care nu lucrez pe aceleași proiecte. Un pic de stalking, dacă ai cum să faci, nu strică”, spune Ionuț.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related