Au fost premiati absolventii celei de-a patra editii a Scolii ADC*RO

In urma a doua sesiuni de admitere, 10 seminare si 12 tutorate cu directori de creatie din Romania, Scoala ADC*RO a premiat cursantii care au ocupat primele 10 locuri in clasament.

Cei 39 de absolventi ai celei de-a patra editii a Scolii ADC*RO au sarbatorit la Institute, The Cafe, incheierea celor 3 luni si jumatate de cursuri si rezolvari de brief-uri. Toti cei care au terminat cursurile Scolii ADC au primit diplome de participare, iar primii 10 clasati au fost recompensati cu premii din partea Canyon Romania si din partea Lurzer’s Archive.
In plus, absolventii din top 10 - Alexandru Vasile, Raluca Matei, Bogdan Dinu, Alexandra Popa, Alina Simindrescu, Marian Oprea, Razvan Boca, Bogdan Badiu, Mihai Catalin Iacob si Robert Radu - vor avea ocazia sa faca un internship de cel putin o luna in una dintre agentiile : Friends Advertising, GMP Advertising, Headvertising, Jazz Communication, McCann Erickson, MRM si Next Advertising.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related