[Start in industrie] Viviana Ciobănița: Dacă ar fi să le dau un sfat celor care fac primul pas în industrie, ar fi să fie sinceri și autentici la interviu

[Start in industrie] Viviana Ciobănița: Dacă ar fi să le dau un sfat celor care fac primul pas în industrie, ar fi să fie sinceri și autentici la interviu

Viviana Ciobănița a intrat în industria creativă fără așteptări sau prejudecăți, urmând etapele clasice: a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice și un master la SNSPA în Marketing și Publicitate. În anul doi de facultate a obținut un stagiu de practică într-o agenție, unde a înțeles ce înseamnă munca în industria creativă și work-ul peste orele de program, în ajunul unei prezentări importante. A făcut, în paralel, o școală de televiziune, și a lucrat ca reporter într-un trust de presă. După experiența din presă, a ajuns în departamentul de Marketing și Comunicare al unui lanț hotelier, iar în prezent este Digital Account Manager la Dare Digital. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dare Digital

Dare Digital is a Romanian creative agency with an integrated approach to digital creativity and media performance.   We work as a core team extended to a system of more than 80 battle-tested... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related