Circle & Square devine partenerul de comunicare pentru brandurile. Dr. Grandel, Mia Calnea și Nelly Professional

Circle & Square devine partenerul de comunicare pentru brandurile. Dr. Grandel, Mia Calnea și Nelly Professional

Circle & Square, agenție de comunicare dedicată brandurilor de fashion, beauty & lifestyle, demarează colaborarea cu 3 branduri premium, reprezentate exclusiv de către Helios Cosmetics. Dr. Grandel, Mia Calnea și Nelly Professional intră în portofoliul agenției pentru servicii de social media, PR & influencer marketing.

Dr. Grandel este un brand premium de skincare, fabricat in Germania cu tradiție îndelungată de peste 76 de ani . Este unul dintre jucătorii-cheie în industrie, oferind produse cu formule inovatoare, bazate pe ingrediente inspirate de natură. Selecția Dr. Grandel se regăsește în peste 50 de tari din intreaga lume, în saloane și farmacii.

Mia Calnea provine din Polonia și aduce pe piața din România o gamă completă de produse pentru îngrijirea picioarelor. Produsele sunt create cu materii prime naturale, precum lemnul, quartz-ul sau cauciucul, sustenabilitatea Mia Calnea fiind recunoscută de către organisme internaționale.

Nelly Professional este unul dintre cele mai apreciate branduri profesionale de îngrijire a părului din Spania, ce oferă calitatea produselor profesionale în confortul de acasă cu o traditie de peste 70 de ani. Gamele pentru femei și bărbați țintesc diferite tipologii de păr și sunt create cu ingrediente prețioase, cu grijă pentru mediu și cruelty free.

Pentru cele 3 branduri, Circle & Square gestionează prezența online, prin conturarea comunităților pe Instagram, Facebook & TikTok. Profilele celor trei branduri reflectă ADN-ul lor particular, identificând totodată momentele de consum și caracteristicile publicului de aici.

În plus, colaborarea cu influenceri nișați deschide noi orizonturi și impune un narativ actual în comunicarea din România. Bazată pe storytelling și evidențierea valorilor autentice, prezentarea brandurilor este fluidă și naturală, integrându-se într-un mod fresh în viața utilizatorilor.

Helios Cosmetics este importator și distribuitor oficial Dr. Grandel, Mia Calnea și Nelly Professional, Fresh Feel, Laiseven si altele. Produsele mărcilor se regăsesc in saloanele de cosmetică, în mediul online, la diferiți parteneri specializați cum este cazul Douglas, cât și în toate marile lanțuri de farmacii: Farmacia Tei, Bebe Tei, Dr.Max și altele.

Circle & Square oferă servicii de comunicare atent personalizate pentru clienți de fashion, beauty, lifestyle & real estate. În portofoliul său se regăsesc branduri precum Grupul Calzedonia (Calzedonia, Intimissimi, Falconeri, Tezenis, Intimssimi Uomo), grupul Motivi (Motivi & Oltre), Garmin, Hermosa, dar și o serie de designeri locali.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related