CONFIDENT + ARSC = Smart City Love. Parteneriat pentru promovarea conceptului de Smart City în România 

CONFIDENT + ARSC = Smart City Love. Parteneriat pentru promovarea conceptului de Smart City în România 
Mara Gojgar, fondatoarea Confident Communications/ Eduard Dumitraşcu, preşedinte ARSC

Confident Communications, agenție specializată în comunicare de marketing, este noul partener al Asociației Române Smart City (ARSC), principala autoritate independentă 100% a industriei Smart City din România. ARSC și-a asumat misiunea de a promova dezvoltarea orașelor inteligente din țară prin colaborarea cu autoritățile publice și partenerii din industrie, pentru a implementa soluții inovatoare care îmbunătățesc calitatea vieții. Din 2016 și până în prezent, experții și profesioniștii ARSC au contribuit la REinventarea orașelor și au derulat proiecte de amploare, precum Academia Smart City – primele cursuri de profil din România, editarea revistei Smart City Magazine – prima revistă din Europa dedicată industriei sau organizarea programului național „Caravana Smart City” – derulat în principalele regiuni din România. ARSC a furnizat, în cei aproape 8 ani de activitate, expertiză directă în peste 100 de comunități și proiecte alături de un colectiv de aproape 40 de experți - de la realizarea unor strategii de Smart City, Smart County și Smart Village până la servicii de consultanță și recomandări de tehnologie.

În cadrul colaborării, CONFIDENT și ARSC propun o serie de inițiative și direcții de comunicare menite să promoveze conceptul de Smart City în România și adoptarea acestuia la scară largă.

Strategia acoperă o arie vastă de subiecte, bazate pe misiunea și viziunea ARSC, referitoare la mediu, digitalizare, transportul de persoane, educație, dar și proiecte speciale adresate comunităților.

„Avem o echipă care face lucrurile smart și caută să inoveze în permanență, așa că parteneriatul cu ARSC a venit în mod firesc. Știm că viitorul comunităților depinde azi, mai mult ca oricând, de implementarea tehnologiilor Smart City, de la cele care țin de mobilitatea urbană și digitalizare, până la inițiative de sănătate, siguranță, educație sau cultură. Ne-am suflecat mânecile și vom lucra cot la cot cu ARSC pentru a construi comunități ancorate în acest proces de tranziție către orașe inteligente și suntem convinși că demersurile noastre vor avea cu adevărat impact”, a declararat Mara Gojgar, fondatoarea Confident Communications.

„Încă de la înființare, ARSC și-a propus să le ofere comunităților oportunități reale de dezvoltare și credem cu tărie că oamenii pot fi mai fericiți, mai sănătoși, mai inteligenți și mai prosperi. Pentru a realiza aceste lucruri este nevoie de contribuția tuturor. Smart City nu înseamnă doar implementare de tehnologie, ci îmbunătățirea vieții cetățenilor. Pentru ca orașele pe care le construim să fie inteligente ele trebuie să fie, în primul rând, pentru oameni. Ne bucură entuziasmul și expertiza în comunicarea inovațiilor pe care le-am găsit la noii noștri parteneri pentru comunicare. Suntem convinși că, împreună cu echipa CONFIDENT, mesajele și proiectele noastre vor deveni mai eficiente", a declarat Eduard Dumitraşcu, preşedinte ARSC.

Asociaţia Română pentru Smart City (ARSC) este o organizaţie non-guvernamentală înfiinţată în 2016 cu scopul de a sprijini dezvoltarea oraşelor inteligente în România. ARSC, alături de peste 300 de membri şi parteneri, încurajează inovaţia, digitalizarea şi noile tehnologii ca mijloace pentru transformarea comunităţilor locale în oraşe inteligente şi durabile, dezvoltând soluţii eficiente şi sustenabile pentru oraşele şi comunităţile din România.
Din portofoliul extins de parteneri al ARSC fac parte companii precum Microsoft, Orange, Asseco SEE, Urban Scope, Network One Distribution, Simavi, Enel X, Samsung, Lenovo, totodată, instituții publice precum Poșta Română, TPBI, Ancom, ANPC, STB și, desigur, autorități locale: Primăria Sectorului 4, Primăria Sectorului 6 și Primăriile Municipiilor Iași, Sibiu,  Ploiești, Craiova, Galați.

Fondat în anul 2011, The Confident Group este format din: CONFIDENT, business communication consultancy specializată în comunicare de marketing pentru industrii cheie – tech, real estate, healthcare, auto și B2B și Venus Five Studio, studio de producție vizuală- foto, video, podcast și live streaming.

În anul 2021, CONFIDENT a câștigat 2 premii Silver pentru Tech PR și Brand PR – New products & services în cadrul Galei PR Award, iar în anul 2020, agenția a obținut distincția Consultancy of the Year în cadrul aceleiași competiții. De asemenea, proiectele de tech ale agenției s-au aflat pe lista scurtă în cadrul Eventiada, cea mai mare competiție din industria de PR din Europa de Est, CIS și Asia Centrală, partener regional al IPRA Golden World Awards.

Din portofoliul agenției fac parte clienți precum CBRE, VTEX, Anchor Grup, Mobexpert, EuPlatesc.ro, BLIK, Roche Diagnostics, Xiaomi, Thoughtworks, Mitsubishi, Spaces, Regus, Liberty Galați. Agenția este membru în Chartered Institute of Public Relations din Londra.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related