David Popovici și Raiffeisen Bank vă invită la alergare

David Popovici și Raiffeisen Bank vă invită la alergare
  • Raiffeisen Bank este partener al Bucharest Marathon, o competiție aflată la ediția cu numărul 11 și care se va desfășura pe 14-15 octombrie 2023.
  • În 2023, Raiffeisen Bank a semnat un parteneriat pe 4 ani cu David Popovici.
  • Parteneriatul se bazează pe valorile comune împărtășite, alături de munca susținută pentru a atinge cele mai bune rezultate, ambiția de a trece peste provocări și promovarea performanței românești.
  • Promovarea sportului ca stil de viață sănătos este una din direcțiile strategice de implicare în comunitate ale companiei Raiffeisen Bank. Compania are deja tradiție în ceea ce privește susținerea valorilor românești. Încă din 2008 au fost activi în promovarea sportului de masă ca mod de viață sănătoasă cât și a sportului de performanță.

 

Cu partenerul potrivit, ești gata pentru orice cursă!
Tot ce ai nevoie este de un partener care să creadă alături de tine în visul tău!

Celebrând totodată și a 11-a ediție a Bucharest Marathon, Raiffeisen Bank, un partener și prieten de durată al maratonului, s-a alăturat cursei și comunității alergătorilor, împreună cu David Popovici. Astfel, a luat naștere campania #tucucinealergi, prin care David ne invită să îndrăznim să credem în povestea unui vis devenit realitate, împreună cu emoțiile și elementele esențiale care stau în spatele atingerii unui obiectiv ambițios: susținerea și persoanele potrivite, perseverența și distracția.

Campania #tucucinealergi? aduce împreună sportivi de performanță și sportivi amatori printr-o leapșă virtuală inițiată de David Popovici. Cei implicați împărtășesc de ce și cu cine aleargă și cum li s-a schimbat viața în bine de când practică acest sport

"Primul pas atunci când vrei să faci ceva mai mare decât tine este să găsești oamenii potriviți, care să te ajute să-ți duci planul mai departe. Eu mi-am găsit antrenorul potrivit. Pentru lucrurile pe care nu le știu încă, mi-am găsit partenerul potrivit – Raiffeisen Bank", astfel a deschis David Popovici invitația către toți cei care își doresc să alerge la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon.

 

Alături de partenerul Raiffeisen Bank și David Popovici este și Raluca Kișescu, o alergătoare obișnuită de 47 de ani, recunoscută după costumația de unicorn, dar cunoscută mult timp ca Director de Marketing Avon. Fata cu scutire la sport și corporatista pe tocuri s-a apucat serios de alergat la peste 40 de ani și a bifat în șase ani 9 semi-maratoane și 3 maratoane. Cinci din cele douăsprezece curse oficiale au fost în cadrul Raiffeisen Bank Bucharest Marathon. Raluca este și ambasador al Bucharest Running Club.

Povestea ei va inspira și alți oameni să îndrăznească să viseze să devină alergători amatori indiferent de vârstă.

"Poate Malcom Gladwell chiar are dreptate: după șase ani de alergat în mod constant și două cărți publicate, am primit cu bucurie invitația Raiffeisen Bank de a crea împreună o campanie virală de promovare a participării la Bucharest Marathon 2023. Este pentru prima dată când pot îmbina toate cele trei lucruri care mă definesc: marketing, scris și alergat. Pot spune că prin campania #tucucinealergi mi-am găsit #partenerulpotrivit.", a declarat Raluca Kișescu.

 

"Suntem bucuroși de entuziasmul creat în jurul campaniei #tucucinealergi care ne-a confirmat faptul că fiecare dintre noi are nevoie uneori de un mic impuls dar și de susținere pentru a îndrăzni să devină alergător. Haideți alături de noi, să fim cât mai mulți la linia de start, pe 14 și 15 octombrie la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon!", i-a încurajat Laura Mihăilă, Director Marketing, Comunicare și CX Raiffeisen Bank România.

 

Campania #tucucinealergi este o invitație deschisă tuturor persoanelor care, în orice moment al vieții, au curajul să-și seteze obiective îndrăznețe și, cu distracție și perseverență, să pornească într-o cursă pentru a le atinge. Este despre a-ți găsi un partener alături de care să duci la capăt acest obiectiv și despre bucuria împărtășirii succesului.

Așadar, #tucucinealergi la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon?

David Popovici este un înotător român, campion mondial și european. În 2022 a devenit cel mai tânăr campion mondial în proba de 200 m liber masculin și unul dintre cei mai tineri campioni mondiali la masculin din istoria înotului. David deține recordul mondial la seniori și la juniori la proba de 100 m liber, precum și recordul mondial la juniori, la 200 m liber.

Credits:

Unicorn: Raluca Kișescu

Echipa Raiffeisen Bank România:
Laura Mihăilă, Director Marketing, Comunicare și CX
Livia Fericean, Corporate Communication și Public Affairs Lead
Loredana Săndulescu, Communication Manager
Ana Șerbănescu, Communication Manager
Cornel Seciu, Communication Specialist
Ioana Silistraru, Content Marketing Lead
Dan Stancu, Content Marketing Manager
Doina Matei, Brand Management Lead
Claudia Mihai, Brand Manager
Dana Boșoteanu, Media and Digital Marketing Lead
Mihaela Vasiluță, Marketing Services Manager
Irina Pruteanu, Marketing Services Specialist.

Echipa Publicis România:
Andrei Beșliu, Group Creative
Ioana Mihai, Associate Planning Director
Cătălina Preda - Art Director
Anamaria Ioniță - Client Lead
Bogdana Gușuleac - Account Manager
Alexandra Crăciun - Digital Account Manager
Silviana Naftanaila - Digital Account Executive.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Subiecte

Sectiune



Branded


Related