Romtelecom si agentia Grey au realizat un nou spot TV

Romtelecom si Grey Worldwide Romania au realizat un nou spot TV pentru campania promotionala de primavara ClickNet Express, care se desfasoara in perioada martie - mai 2007.

Promotia ClickNet Express ofera clientilor o reducere de 30% la abonamentul lunar, pe viata; preturi incepand cu 10 euro/ luna pentru abonamentul Clicknet Express 512 Light; viteze de pana la 4 Mbps; abonamente speciale cu minute gratuite nelimitate, seara si in weekend. Campania se desfasoara pe principalele canale TV, presa, cinema, radio, Internet si OOH, dar si pe canale neconventionale (emailing prin TVC).

Campania promotionala de primavara ClickNet Express este sutinuta printr-un spot TV inedit, intitulat "Identity". "In general, lumea vorbeste despre Internet ca despre un serviciu. Dinamica, viteza, conexiune, detalii tehnice, iar viteza. Noi am incercat sa ne uitam la Internet putin altfel, dintr-o perspectiva personala, acel "the ClickNet way" despre care vorbeam si in spotul Rush. "The Clicknet way" inseamna experiment, curiozitate, reinventare, imaginatie, toate exploatate intr-un spatiu al posibilitatilor infinite. De aceea, spotul Identity spune ca Internetul poate deveni realitatea fiecaruia, o lume care poate fi personalizata. Exagerand, putem spune ca, una peste alta, sunt mai multi oameni online decat offline. De aceea, Identity vorbeste despre o lume paralela, dar mai relevanta pentru din ce in ce mai multi, intr-o perspectiva care face din lumea fizica o antecamera, un vestibul", declara Claudiu Dobrita, Creative Director Grey Worldwide Romania si copywriter pentru aceasta campanie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Companii

Branduri

SectiuneRelated